Kızlar adetim 3 gün gecikti kasıklarımda ağrım var ve günlerdir aşırı derece de baş ağrım var sizce gebelik olabilir mi daha önce çok test yapıp negatif aldığım için hemen acele de etmek istemiyorum ama ne yapmalıyım sizce
Adetim 3 gün gecikti ağrım var ama gebelik olabilir mi?
@kucukkurtc canım idrar testi yap istersen evde kendin al yap olmadı kan testi ver sağlık ocagına inşallah rabbim nasip eder gönlündekini🙏☺️ben adetime 3 gün kala yapmıştım kendim test pozitif çıkmıştı şuan 33+6 Haftalıgız çok şükür 🙏🙏
@HaticeBerkayBalat3103 Amin inşallah ya valla beklemedeyim bakayım bir kaç gün daha hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 😍 sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻🙏🏻
kucukkurtc düzenli bı adet goruyosan 3 gün geçmişse olabilir neden olmasın🤗
@kucukkurtc amin inşallahh🙏☺️benimde ilk gebeliğim ilk haftalarda baya Bi şiddetli kasık agrısı çekmiştim acile vs gitmiştim bunun için ama bişey görememişlerdi tomografiye bile girmiştim apandis vs dediler ama ben kendimden şüphelenmiştim kan testi gebelik testi yapmalarına ragmen negatif çıkmıştı bende bekledim kendim bakalım ne oluyor diye sonunda kendim öğrendim idrar tahlili yaptım evde silik çizgi çıkmıştı inanmamıştım internetten baktığımda hamile olabileceğim yazıyordu Bi kaç gün sonrada zaten kan testi verdim ve tamamen öğrendim kesin bir şekilde rabbime şükürler olsun isteyen herkesede nasip etsin inşallah 🙏🙏🤲🤲☺️☺️
@"_Tugba34 ya normalde evet düzenli görüyordum ama bu son 2 ay şaşmalar oldu yani ben gebelik istiyorum diye strese giriyorum sanırım bilemedim her ay bir umut bekliyoruz 🤭🙈🙏🏻 inşallah bu sefer olmuştur
@"HaticeBerkayBalat3103 yani benimde kasıklarım çok ağrıyor olcakmışım gibi adet ama olmadım da bakalım hayırlısı inşallah allahım nasip etmiştir bizede her ay bir umut bekliyoruz 😍🙏🏻 amin inşallah canım
kucukkurtc doktorlar dahi söylüyor en az 7 gün bekleyin kesin sonuç için o şekilde test yapın
@"Hatice_32 evet bakayım bekliyim biraz daha sabırsızlansamda😂🙈🤭
Bende hamile oldugumu geçen hafta öğrendim. Adetim geçikti ama adet sancısına benzer sancım oldugu için bugün yarın olurum diye bekledim üstünden 6 gün geçti evde test yaptım ve pozitif 🥰 doktora gittik ve 4 haftalık hamile oldugumu kesinleştirdim. Aynı zamanda göğüslerimde her zamankine göre aşırı sertlik vardı. Sonra kokulardan etkilenmeye başlayınca şüphelendim.. bir kaç güm daha bekle ve test yap bence ☺️