elifemirasaf Çarşamba günü Sezeryan günümüz belli olucak ilki normaldi bu sezeryan çok korkuyorum aynı haftada olanlar siz de durumlar nasıl
alyaninannesi2 elifemirasaf neden sezeryan oluyorsun normal olmuş ilki ne güzel. Benimde sezeryan gözüküyor bebeğim çok iri diye valla yeme yeme diyorum ama yine yiyorum öyle bir girdap içindeyim 😑
Esrasaglik elifemirasaf neden sezaryen peki ilki normalmiş ? Benimde ikinci gebelik 21 günüm var ama ilki normaldi şuan bu da öyle görünüyor bir aksilik çıkmazsa tabi 🥰
elifemirasaf alyaninannesi2 hiç de güzel geçmedi normal doğumum o yüzden sezeryan tercih ettim bebeğim küçük olmasına rağmen kesi haricinde dikişim çoktu 1 buçuk saat sürdü ve uyuşturmadan sadece sprey sıkarak diktiler ebe neyi nereye ekşiyeceğimi bilemiyorum diyordu sonra açıklık kaldı tompon uyguladılar hemoroid vardı ıkınmayla hepsi dışarı çıktı dikiş ağrısıyla ikisi birleşince çekilmez bişeydi ayakta emziriyordum 1 ayda tam olarak toparlanamadım
elifemirasaf alyaninannesi2 ayrıca 6 ay sonra operasyon geçirdim doluluk hissediyordum ve direk halıya falan oturtamıyordum zaman zaman peçeteye gelen kan oluyordu vücut dikişlere reaksiyon göstermiş dedi orda bi parça alındı yakıldı falan yanı kolay geçmedi normal doğumum evet sezeryan da kolay değil ama en azından sancı çekmem
Mervenin_Mucizesi Benimde 21 günüm var daha birşey gözükmüyor 😀 bekliyoruz bakalım, kızlar bu aralar bebişle hareketli mi ne durumdasınız
Mervenurns Son 19 benimde. Bende hiç hazır hissetmiyorum ama bebiş hareketli baya. Bazen geriniyor mu artık ne yapıyorsa nefesimi kesiyor açıyor göbeğim vajinama doğru baskı hissediyorum
Mervenin_Mucizesi Mervenurns benim kide son günlerde çok aşırı hareketlendi ya, Bi anda karnımın Bi tarafı şişiyor sert oluyor sonra düzeliyor. Normaldir heralde değil mi sizde var mı
elifemirasaf Mervenurns evet resmen vajinamı itiyor gibi sürekli çişim geliyor o yüzden tuvaletten çıkarken bile yolda tekrar geliyor 😂
Mervenurns Mervenin_Mucizesi doktordan geldim şimdi canım çatı muayenesi yaptık evet evet çok normal dedi. Onu da sordum karnım yamuluyor bir anda dedim bası veya pıposunu dayıyordur o da senin vajinanda baskı yaratıyordur nefesini bile kesiyordur dedi dedim tam olarak aynıları oluyor hocam :) normal canım o yüzden
elifemirasaf balmelek kesinlikle çok zor geçti sadece sancı kısmı olsa bir günlük bişey sonra rahat ediyorsun deniyor ama benim öyle olmadı birde sezeryanda dikiş karında daha kolay korumak ama vajinada olunca her tuvalette saç kurutmayla kurutup baticon sürüyordum
balmelek elifemirasaf bende öyle hep kuru tutmaya çalıştım Benimde dikiş çoktu Ama sizin gibi sorunlar yaşamadım.elhamdulillah o yüzden ikinciyi normal bekliyorum.tabi korkuyor insan ama bakalım rabbim yardimcimzi olsun.
Mervenin_Mucizesi Mervenurns yaa bende bugun sordum banada normal hatta hareketli olması çok iyi biz bunu isteriz dedi :) hareketsiz olursa hemen gel iyi takip et dedi çok şükür 🤲🏻 nasıl geçti çatı muayenesi benim de haftaya olacak
Mervenurns elifemirasaf birde normal doğum içim epidurali sordum. Dayanamadıgım zaman isteyebilir miyim diye. Tamamen sana kalmış dedi. İstersen epiduralli de yaparız dedi ama epiduralde bazen vakumla çekmek zorunda kalabiliyoruz anne adayların ıkınmalarını biraz azalttığı için dedi. Bu da kötü bir şey değil yanlış anlama dedi bakalım ne olcak :)