Denizz111 39+6 haftalığım. Ne açılmam var ne sancı ne nişan ne su gelmesi. Doktorum salı günü suni sancı ile alalım olmazsa sezaryen yaparız dedi ama çok korkuyorum suniden. Sizce suni sancı ile denesem mi yoksa direkt sezeryan mı istesem 😖
Senayyalcin Denizz111 Aynı kararı vermem lazımdı isteğe bağlı spinal sezeryan oldum inşallah hakkınızda hayırlısı olur 🌸
alyaninannesi2 Denizz111 ben hep bu duruma düşersem hiç açılmam yoksa sezeryan isterim diyordum. Yani ben olsam öyle yaparım. Sancı çekp sezeryan olmak çokk kötü olur sanırım. Fikrim böyle canım hakkında hayırlısı
iki-bebekannesioluyor Denizz111 direk sezaryen olun derim suni kotü bence benim ilk dogumum suni sanci ile olmustu allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin
Meltem2702 Bende seninle aynı durumdayım doktorum salı gel bakalım sonra suni veririz olmazsa sezaryen e alırız dedi o sancıyı çektikten sonra sezaryen olursam da çok üzülürüm.
Semradarici alyaninannesi2 Bu durumu yaşayan ben çok kötü bir doğum serüveniydi 3 gün açılma olmadı doktora yalvardım sezeryana al diye yok dedi bebek ve sende Hersey yolunda .Sabah 5 de Pda yaptılar. 8 de doğumu başlattılar .. Pda yı geri çıkardılar normal sancılarım haddinden fazlaydı üstüne birde suni sancı verdiler öğlen 13:30 a kadar ıkındırdılar sağolsunlar.. 6.5 saat boyunca sonuç bebek doğum kanalına giremiyor acil sezeryan 😂😂😂bir doğumda hem normali yaşattılar hem sezeryanı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🙄
alyaninannesi2 Semradarici ayy annelik işte nasıl zor. İmtihan olmuş size resmen doğumunuz. Ama sağlık olsun insan herşeye katlanıyor. Sağlıkla büyütün 🤲🏻
Semradarici alyaninannesi2 hemde nasıl kuzum imtihandı bıraksam bu doğumda da başıma gelecekti şükür dün doğumum oldu.. Sezeryan doğum yaptım
alyaninannesi2 Semradarici sağlıkla büyüt inş canım 🤲🏻 sezeryan çok zor mu gerçi o doğumdan sonra sana kolay gelir