Hazal89 Kızlar bugün saat 12 de detaylı ultrasona giricem dr sekreteri aradı dün sabah 8 de güzel bir kahvaltı saat 11 de iyi bir et yemeği sonra büyük bir dilim baklava ve 1 paket meyve suyu içmeli öyle gelmemı söyledi 🤦♀️😄 Ama gel gör ki ben sıcaktan sabaha kadar uyuyamadım kahvaltıyı yeni yapabildim ve tüm o saydıklarını hiç yiyesim yok 🙄 sizde nasıl oldu? Yemesem etkiler mı?
gonulcelen Hazal89 bebeğin hareketli olsun diye istemiştir meyve suyu çikolatada da iş görür Eger iyi kahvaltı yaptıysan. Bnm 9 da idi aç gittim benm ki uyudu paso 😂 ama tarama güzel geçti yine de her organa bakabildi
Haticemustafa Hazal89 bu kadarını ilk defa duydum canm Bana sadece bi cikolata bide visne suyu ic yeterli olur demisti Oldu hemde fazlasiyla yeterli oldu kudurdu oglum o zmn yuzunu bi kere gostermedi kipir kipir di 😊 hem sicakda o kdr seyde yenmiyor ki
Esracim Hazal89 valla bana şunu ye bunu ye demediler. Hatta saatinde gittim ama iki saat sıra beklemek zorunda kaldım. Aç acina girmek zorunda kaldım.
Mavi1 enteresan ben yemedim 😊 güzel bir kahvaltı ve gireceğim zaman çikolata yedim sadece o kadar, güzel geçer inşallah sıkmayın canınızı
KadriyeDerin Ben böyle birşey duymamıştım belki çikolata ve sıvılar doğrudur ama ne alaka et yemeği falan ki kimi doktorlar ilgiliymiş gibi gösteriyorlar kendilerini sekreterlerde Emirler’e uyuyorlar yapmacık geliyor bana bu tarz şeyler sadece düşüncemi yazmak istedim ben böyle Düşünüyorum yani canım yanlış anlama yinede sen bilirsin
blackberry118 Sanmıyorum etkileyecegini. Sadece en sin renkli fotografini cekmek istedi bebegim yuzunu kapatmisti katiyyen gostermedi yüzünü. Bir saat biseyler ye dolas tekrar deneyelim dedi. Disarda kahvalti yaptik. Dolastim geldim 1 saat snra tekrar denedik ama yine hic bi sekilde yuzunu acmadi.
ZeynepHaliTademir Bebiş hareketlensin diye demiş canım. Bizde ikili testten önce ense kalınlığına bakarken kımıldamıyordu uyuyordu hep. Doktorum git sütlaç ye de gel demişti. Gittim hem yemek yedim hem tatlı. O zaman çok hareketliydi. Detaylı ultrason da da tok gittim tatlı yedim yine doktor burun deliklerini bile göstermişti 😊😊
Hazal89 Valla bende ilk kez duydum kızlar ama gerildim doğrusu insallah guzel seyler duyariz doktorumuzdan 💕o zaman ben et yemeyip direk tatlı ve meyve suyu içiyim 🤭😄 daha yeni kahvaltı yaptık zaten yarim saate tekrar yemek saçma olur🤦♀️😄😄
SelmaGl Evet bende ilk defa duydum böyle bişeyi bende kahvaltı yapıp gittim çikolata yiyecektim unuttum ama yinede baktı doktor herşeyine
Sezen07 Hazal89 1 saat önceden çikolata ve vişne suyu iç ben ole girdim doktoru delirtti 2 sn yerinde durmadı ☺
Kadze Hazal89 tok karnına ve bol su içip gitmen yeterli yeni yenş icatlar cıkarıyorlar😂 karnın aç olmasın yeter
Cemrelif Hazal89 Allah aşkına gittiğinizde bir sorarmısınız bunca şeye ne gerek varmış. Ben 2 kere çekildim. Birinde zaten yediğim kahvaltıyı kustum gittim. Yinede bebek hareketliydi. İkincide normal bir kahvaltı ettim. Çekimden önce bir parça çikolata yedim yetti. Size bunu söyleyen saçmalamış ve abartmış. Bunca boş kaloriye ne gerek var. Helede baklava bu sıcakta. Normal bir kahvaltı inanın yeterli
VergiliBirsenTolga Hazal89 ben bi kahvaltı yaptım biraz köfte yedim ve biraz da çikolata bebeğim hep yüzünü döndü bana ya herşey çok güzeldi umarım şeninde öyledir
Merrcimek Hazal89 a aaaa o nasıl şeymiş öyle 😁 Sıkıntı yapma sen tok karnına git girmedende vişne suyu iç ben öyle yapmıştım. Suratını bile gördüm fındığımın 😍