Tam 38 olduk biz anneler peki sizler ?
00:00 🧚🏻♀️🧚♂️
Aysegul19- 37+3 olduk bizde çok heyecanlıyım doğum şekli konusunda kararsızım 🥰🥰 sizde durumlar nasıl
28+2 🤰🏻
Aysegul19- 38 2 olduk🙂
Kirmizivosvos canım bizimkisi belli sezeryan olucaz,sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah kolay geçer
21+3 🍌 olduk 🥰
Aysegul19- 38+2 😇😍
28+0 🎃🥰
Aysegul19- 31+3 🥰
32+0 👩👧
Kirmizivosvos ben de 37+3 ve sanırım nişanım geldi. Daha catı muaynesi bile olmadım doğum şekli de belli değil 🙈
Aysegul19- 34+3 günlük olduk bizde 🐣🥰
Aysegul19- 33 👶🏻
ruzgarsmommm valla benimde belli değil doğum şeklim doktorum sezeryan için gün vermek istedi ama daha karar vermedim dedim. Koca tarafı da tutturdu sezeryan ol diye iyice sinir oldum ki ….. nişan nasıl bişi nasıl anladın canım
Aysegul19- 23+6 🌽
Aysegul19- 39+2 olduk son 5 gün 🥰
Kirmizivosvos direkt kan geldi bi iki damla bir de belimde çok ağrı oldu ama bi kaç saat sürdü geçti düzensizdi. Doğum şeklini de en basında bebişin kısmetine bırakmıştım gerisi Allah a emanet dedim bakalım artık. Aman ya millet zaten bi görüş bildirmeye ne meraklı oluyor öyle doğur böyle doğur demeye
ruzgarsmommm kısmetiyle sağlıcakla gelsinler 🥰🙏 valla öyle ya millet bi karışır halde ki covid testi yüzünden sezeryan olmamı istiyorlar … özel hastanede yapıcam doğumu normal olursa zamanı belli olmayacak test için para verilecek ya hani …. inanılmaz stresteyim … hastane de ikş gün geçerli test kabul ediyor iki güne bir devlet hastanesinde test vermeye de götürmüyorlar beni …. :( dün öğrendim bunlsrı öyle üzüldüm ki bebeğim gelicek diye sevinirken doğum şeklimi düşünür oldum sürekli ….
Kirmizivosvos nasıl yani normal doğum yapmak için covid testi mi olmalısın diyorlar