Minanurygt Kubraaa- Kubraaa- ilk hamileliğim de son haftalarda böyle oldum ama bu şimdi arkadaşında dedıgı gıbı bel agrısıyla beraber çok geçmiş olsun cnm sana da çok zor bi şey fıtık ama heralde bende o yolda ilerliyorum
Minanurygt elifinilki27 sıcak su torbası yaptım koydum ama işte oda galiba fıtık varsa yerinden oynatabilir miş öyle dediler bana yapamıyorum korkudan öyle
elifinilki27 Minanurygt Ay valla bana da öyle dendi doktorum fıtık olmuş olabilirsin dedi korkumdan ortopediye bile gitmedim
Merve_boylu Minanurygt gebeliğimin en başından beri kalça ağrısı bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum ne yaparsam yapayım asla geçmiyor doğurunca kurtulacaz herhalde 😂😂😂
busra5501 Minanurygt 28 haftaya gireceğim dün başladı çok kötü kalçamın kökü ağrıyor basamıyorum eğlemiyorum dönemiyorum. Eğilip temizlik yapmıştım ondan sonra oldu galiba 🥺
alparslanannesii1661 Meltem2702 39 um sabah bende ağladım ağrıdan bacak ağrısıda oluyormu sizde bende cok cok fazla bel agrisi da öyle doktora soylemeyi unuttum ilac falan verdilermi size