EcemBayrak İlk hamileliğim, doktora her gittiğimiz de eşimle donup kalıyoruz, ne sormalıyız neler hakkında bilgi almalıyız bilemiyoruz. Klasik soruları zaten soruyoruz ama ekstra neler sormalıyız bilemiyoruz :( biraz saçma olacak ama,önerilerinizi bekliyorum
AdenEva EcemBayrak iyi bi doktor birşey sormaya gerek kalmadan herşeyini anlatıyor zaten 😇 benim ilk doktorum biz sormadan birşey söylemezdi bizde değiştirdik şimdi çok memnunum. Benim bile aklıma gelmeyen şeyleri anlatıyor açıklıyor.
Gulturann EcemBayrak iyi doktor herşeyi anlatır gittigimiz doktorda şok olduk kalp karaciğer herseyine tek tek baktı burun ağız kulak ayak valla soracak birşey kalmadi
Civcivinannesiii EcemBayrak ben sorularimi yazip gidiyorum 🙈 orda unutmayim diye🤣🤣 Yoksa bebegi gorunce hic bisey kalmiyo aklimda🥰
Sekerhamuru09 EcemBayrak bizde ilk gittiğimizde donup kalmıştık nerden başlasam diye kafamda kuruyodum😀 ama doktorunuza bağlı galiba bu durum o kadar çok ayrıntı verip konuştu ki sorcak bişey bulamadım inşallah doktorunuz iyidir hamilelik boyunca sizi rahatlatır açıklamalarıyla hayırlı olsun bebişiniz🙏
Busra6034 Ben aklımdan liste yapıyorum doktora kesin sorucam diye ama oraya gidip bebeğimi görünce herşey uçup gidiyor aklımdan 😂
Sblatc EcemBayrak boyu kilosu suyu gelişimi soruluyo normalde. Ekstra sizin hamilelikle alakalı bi sıkıntınız varsa sorun.
rsdsrky07 EcemBayrak Bende telefonumun not defterime yaziyorum yazdigim halde birazini soruyom birazı yine kalıyo sonra mesajla soruyorum doktoruma 😁