Ankam Müslin örtü almayı ya da İntaslar diye bir kumaş sitesi var ordan müslin kumaş alıp diktirmeyi düşünüyorum. Birkaç sorum olacak: Ölçüleri kaça kaç olunca kullanışlı oluyor? Çok amaçlı kullanım için en kullanışlı boylar hangileri? Tek kat da kullanışlı oluyor mu yoksa en az iki kat mı olsun? Alıp da memnun kaldıklarınizi da paylaşırsanız sevinirim 🤗
MizLat Ankam ben çift katlı ya da tek katlı olabileceğini bilmiyordum 😅 ben Instagramdan bebepello mağazasından aldım baya güzel geldi tek katlı. Kayınvalidem de çift katlı yaptırdı ama hangisi daha kullanışlı ona cevap veremem şu an 😅
asenacicek Ankam yenidoğanlarda kundak yapmak için 70×70 yeterli. Sen nerde ve ne zaman kullanacaksan ona göre al mesela ben üstüne örtmek için 2 katlı olanlardan aldım.
1blgn1 Ankam 90×100cm aldım ben. Daha küçük ölçü olanları kurtarmıyor oyuncak gibi. Lcw ye bakabilirsiniz
Ankam MizLat her müslin kumaş kalitesi de aynı olmuyor sanırım. İnternetten alınca da çok zor anlamak değil mi 🤭 teşekkür ederim
Ankam okuyor benim de baktığım o boydaydi. Küçük de lazım olur diye düşündüm ama fazla almamak lazım sanırım o boyu.
MizLat Ankam evet aynen 😅 ama aldığım yerden gayet memnunum puset minder setini vs her şeyini o sayfadan almıştım 😅
Ankam asenacicek ben de hem sarıp sarmalamak hem bazen yattığı yere sermek ve üstünü örtmek için istiyorum. Farklı boy ve kalınlıklarda almak mantıklı olacak sanırım. Siz kaç tane aldınız toplamda?
1blgn1 1blgn1 2 adet müslin, 3 adet penye battaniye, 1 tane boncuk battaniyem var. Bir de english home un biraz daha kalın bebek battaniyelerinden var 2 adet Kasım sonu inşallah doğum. Onlar hediye geldi şart değil bence