Lilyum_0 Seydasavrak akşam yemeğini 4-5 saat sonra geri çıkarıyordum olduğu gibi. Karnım aç yatıyordum. Sadece tost ve makarna yiyebildim. Haftada başladı ve 16. Haftaya kadar ne yazık ki devam etti. Prilam dr biraz toparlıyordu ama.
Minmin Seydasavrak 8+1 olduk geçen hafta mide bulantısı halsizlik koku vardır doktoruma gittim prilam verdi aşırı iyi geldi çok şükür iki gündür iyiyim bulantı konusunda ama aşırı uyku var Kasıklarda ara ara ağrı giriyor beyaz akıntım yoğunlaştı o kadar
begonvilko Kişiden kişiye değişiyormuş canım. Benim en büyük belirtim uyku bastırmadıydı, 15 haftalık oldum hala uykuluyum 🙈 umarım bulantı vb seni zorlayanlar çabuk geçer ama ilk 3 ay hepsi normal diyorlar.
Fkurt Benim çok şükür 1 2 kere ağır bulantim oldu başka olmadı 8.5teyim ama kanamam olmuştu 2 gün önce ondan beri aşırı halsizlik var hep acıkıyorum ama canım hiç bisey yemek istemiyor 😔
GamzeCan Fkurt kanamanız neden oldu bende 8+2 deyim bir hafta önce kananam oldu yatıyorum bir haftadır siz neler yapıyorsunuz doktorunuz neden olabilir dedi acaba?
Seydasavrak Fkurt benimde canım hiç yemek yemek istemiyor eşim de sürekli ye ye diyor ama yemek kokusuna tahammülüm yok
Bus_raka123 Miğde bulantım çok ağır. Çoğunlukla aç hissediyorum. Yiyeceklerden tiksiniyorum. Tuzlu krakerle dayanmaya çalışıyorum. Bulantı hapları hiç bir işe yaramadı.( 8+5 )umarım bir an önce geçer.
Elifzeyno Bende 6+1 im kanamam var hafif ama akintimda var ayrica sadece tuvalette akintiyla beraberde geliyor sizin nasil bnde yatiyorum 3 gundur
Seydasavrak Elifzeyno benim hiç kanama olmadı akıntım oluyor, ara ara kanamadan olabilirmiş henüz öyle bisey olmadı
Baharistan Bulantı kusma iğrençti koku hassasiyeti flan hayattan sogumustım simdi 18 haftalık hala bulantı ilacı kullanıorm
Baharistan Bulantı kusma iğrençti koku hassasiyeti flan hayattan sogumustım simdi 18 haftalık hala bulantı ilacı kullanıorm
Minanurygt Suan 8 buçuk haftalık hamileyim en ağır şekilde geçiriyorum kesinlikle mide bulantısı hazımsızlık iştahsızlık baş dönmesi tansiyon düşmesi kalp çarpıntısı kalça agrısı agzımda tatsızlık valla önerisi olanlar var mı şunu yapınca iyi gelir diyen