Findix Günaydın kızlar ne yesem yarıyor öyle abartarak yemiyorum da ama nasıl çok çabuk kilo alıyorum bilmiyorum napicam ben böyle benim gibi olan var mı ne yapmalıyım daha şimdiden bu kadarsa doğuma kadar kaç kilo olurum allah bilir 2 hafta once doktora gittim 62.5 tu kilom 2 haftada 64.5 olmuşum 😔 yardim edin ne yapmaliyim
Haticedma Findix canım hiç sıkıntılanma bende aynı durumdaydım 20. Haftama kadar 2 kilo aldım sadece o kadar çok dikkat ediyordum ki anlatamam sonra bi başladı kilo alımı durduramadım şuan 34. Haftadayım ve 20 kilo aldım ödemim çok ama hepsi ödem değil tabi 😂😂 artık saldım napyım taktıkça daha çok aldım sadece hareketli ol doğumuna yardımcı olur hamurişi yeme ki ben pek yemem ona rağmen aldım doktorum bile bünyeyle alakalı dedi düşün 😂😂
Ladess Findix bol su için,karbonhidrat azaltın ,şekeri mutlaka az kullanın ,biraz faZla ilerlemişsin tatlım sonrası sıkıntı ,belki ödemdir o da olabilir riskli bir durumun yoksa yürüyüş yap hergün
Ozteber Ekmeği kesebilirsiniz makarna pilavdan uzak durun doktorunuza danışın ben cok kilo alıyorum diyetisyene girebilirmiyim diye bence.
Agg0207 Yürüyüşe çıkabilirsiniz akşam üstü ben hamileliğin başından beri yapıyorum bence cok faydası oluyor hem saglık için çok iyi 20. Haftadayım 3 kilo aldım sadece yürüyüşe ve harekete baglıyorm ben hep