Feyzabeyoglu 36+5im şuan hanımlar. Owli marka korse almıştım m-l beden Korse şuan belime olmuyor Acaba doğumdan bikac gün sonra olur mu ki? Yoksa kendime küçük beden mi almışım? Tecrübeli biri varsa yazabilir mi
Sude-96 Feyzabeyoglu Ben de şey diyebiliyorum 34 veya 36. haftadayken karnınızı ölçüyorsunuz ona göre alıyorsunuz
Elfvli Feyzabeyoglu olmuyor malesef. Karninizin ne kadar gittiğine bağlı. Zaten eliniz var çok esnek değil bel kısmı sert. Bende owli de var yamuna da. Yamuna yi birde İnternet sitesindeki ölçüye göre aldım gram esnemedi. En iyi korse camasircilar da satılan herkesin bildiği gibi kolay giyilen esnek korseler.
Feyzabeyoglu alparslanannesii1661 yanii aslında kısaca bu karın M-L beden korseye girebilcek kadar giderr mi doğumdan bikac gün sonra 😂😂 Saçmalamadim galiba ama kafama takıldı
alparslanannesii1661 Feyzabeyoglu onu kendi bedeninizi alcaksiniz yani dogumdan önce kac kiloysaniz hanygi bedenseniz o burda oyle okumuştum
Feyzabeyoglu alparslanannesii1661 hmm 75 kilo ile hamile kaldım Olur herhalde o zaman yaa diye düşünüyorum 😅😅
Feyzabeyoglu Sude-96 ben de korseyi erken almış bulundum Bi yerden de gebe kalmadan önce ki bedeniniz neyse ona göre alıyormusuz diye duymuştum Bilen varsa danışmak istedim. Umarım olur ya olmazsa napalim yenisini alırım mecbur
Defne34 Yanı bnde sımdı korse alacagım dpgumdan snra kullanmak ıcın ama kımısı owli öneriyor kımısı yamuna hangısını almalıyız
Feyzabeyoglu Elfvli baktım olmazsa aynen dediğiniz gibi camasircidan da alabilirim korse Umarim gerek kalmaz