uleKurbanKazan Duyguynrky teşekkür ederiz canım şükür herşeyi çok iyi ama biraz yavaşlasa 4 ü görmese güzel olur normal doğum için endişeleniyorum
Duyguynrky uleKurbanKazan evet çok hızlı gitmiş 4’ü geçer gibi görünüyor. Ne yiyip içiyorsun? Sen kaç kilo aldın. Ben aldıramıyorum sıpaya ya azıcık önde gitse fena olmaz
uleKurbanKazan Duyguynrky ben 11 kilo aldım kusmadım başından beri hiç koku hassasiyeti de olmadı tiksinmede ne bulsam yiyorum fastfood sebze meyve sadece tatlıdan tiksindim
Duyguynrky uleKurbanKazan çok iyi yaaa maşallah demekki besinler direk bebişe gidiyor. Bende 33’deyim 11 kg aldım ama bebek 32+3’te 2 kg dı ben kendime geçirmişim 😂 böyle giderse sizin bebiş 4.800 ü görür sanırım. Sağlıkla huzurla gelir inşallahh 🙏🏼 Teşekkürler cevapladığın için
uleKurbanKazan Duyguynrky doktorumuz 4 300 ü geçtiği anda normal doğumu risk etmem doğuracağım dersen imzalı kağıt isterim dedi sezaryen olursa zaten erken alacak bilmiyorum sonumuz ne olacak bekliyoruz hayırlı doğumlar hepimize rica ederim ne demek ☺️
Duyguynrky uleKurbanKazan canım sezaryende olsa bekleme hakkın var erken doğurmak zorunda değilsin tahmini bir zamanı var o zamana yakın al sezaryen tarihini. Tombul ve boyu uzun bebekte risk almıyorlar evet. Ama sancın başladıktan sonra sezaryene girebilirsin ki en sağlıklısı o