AZE346552 BallyavruM nişan olmalı benim de 38+1 de sürpriz olmuştu. Bir sabah aynı dediğiniz şeyden de benden geldi hemen acile gittik eşimle 1 cm açılmam vardı ertesi gün suyum geldi sonra yatış yaptılar 3 gün sonra doğurdum
Mervekrby BallyavruM benim nişanım gece gelmişti tv izliyordum WC ye gittim kanlı akıntıydı korkmuştum daha doğmaz diye düşünüyordum yani ilk hamileliğim de bir bilgim yoktu sabahta uyandım tuvalete gittim hem karnım ağrıyordu hemde ayağa kalkmamla bir suyum bacağımın arasından boşalmıştı sonra eşimi uyandırıp hastaneye gittik acile 2 cm açılmam varmış o şekilde yatırmışlardı 6 7 saat sonra doğum yapmıştım ikinci doğumumda da suyum geldi yine geceden doğumum başlamış hastaneye gittiğimde 8 cm ile yatırmışlardı 1 saatte doğurmuştum şimdi 3. Ye hamileyim 1 ayım kaldı ama bu sezaryen olacak korkuyorum tekrar suyum gelirse diye 😅
DrMery Mervekrby normal doğum şansınız varsa yapın lütfen sezeryanın ileriye dönük o kadar olumsuz etkileri var ki bebek üzerinde araştırabilirsiniz özellikle doğmamış bebeğin gizli yaşamı kitabını mutlaka okumalısınız 🌸
Morika Sakince acile gidin, bir kadın doğum doktoru muayene etsin, herkesin doğum süreci farklı, beklemeyin riske atmayın
Kizimgeliyo BallyavruM benimde bugun geldi 38 haftaligiz. Adet agrisi gibi hafif agrim var ve belim agriyo. Hic dogum sancisiymis gibi gelmedi bna. Bakalim bnde bekleyecegim
Mervekrby DrMery bağlatmak için istiyorum yoksa ben de istemiyorum ama 5 senelik evliyim bu 3. Bebek olacak artık yoruldum bir daha olursa çok zor olur benim için ama belki normal olur Allah bilir hayırlısı neyse o olsun
Ytt @BallyavruM sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende 34+5 im bi hafta önce çok açık kahve rengınde sümüksü afedersiniz kıvamlı bi şekildeydı aldırış etmedim burda okuyunca aklıma geldı fotoğrafını atarmısınız
Melek3 BallyavruM normalde Nisan gelince evde bekleyin diyorlar ama bana nişanın gelirse gel demişti doktorum bende idrar yolu enfeksiyonu var bebge bulasma risknden dolayı gelmemi istemişlerdi ama o da gelmedi😅
DrMery Mervekrby maşallah 🤭 nasibinizde varmış diyelim ben de 5 yıllık evliyim daha 6 aydın istiyoruz rabbimden helal olsun size 🌸 yaşınızı merak ettim 😊