Kbra_fth1 Cansu4401 Çok zorlandiniz mi bende salı günü olacağım inşallah ama genel olmayabilir sezeryan olarak nasıl geçti çok korkuyorum ben
SeyranKor Cansu4401 bende olacağım ama biraz korkularım var. Ne kadar sürdü operasyon? Uyanışta çok ağrı sızı oldu mu? Ne kadar sürede ayağa kaldırıp yürüttüler? Sütünüz hemen geldi mi?
Cansu4401 Kbra_fth1 canım illaki zorluğu var ama benim çok kolay geçti hatta çıktığımda adet sancısı gibi sadece ağrım vardı sadece bu karna bastrma olayı evet ağrılı ama anlık bı ağrı tabi
alyaninannesi2 Sağlıkla büyütün 🌸Çok ağrınız var mı genelden uyanınca ağrı oluyor mu neden sezeryan oldunuz ? Yürümesi zor mu ? Sonda dedikleri şey acıtıyor mu? Aklıma bunlwr geldi 😂 benim de sezeryan gözüküyor biraz korkuyorum
Cansu4401 alyaninannesi2 canım iyiki genel olmuşum hiç pişman değilim sondayi bayildiktan sonra takmışlar hiç hissetmedim ilk yürüyüş biraz zorlu ama inanın ama yavaş yavaş hepsi geçiyor benim uyusuklugum ayaklarımda hiç olmadı ondan rahattim sadece bu karna basma agriyo mallesef
Gnl1234 Hayırlı olsun 💗bebeğinizi hemen alabildiniz mi, kendinize gelmek ne kadar sürdü, ayılma aşamasında bi sıkıntı yaşadınız mı, elbise gecelik mi alt üst takım mı, affedersiniz ama bide kanamanız çok mu normal mi kum torbası koydular mı
Cansu4401 Gnl1234 Gnl1234 canım ben kendime odama gidene kadar kendimdeydim ayilmada fazla bı sknti cekmedim alt üst takim tercih ett pismanda olmadım kum torbası konmadigi için kanamam fazla deyil kum torbasi konulduğunda benim ablamın 40 gün kanaması sürmüştü ama herkezde farklı olur benim kanamam normal şuan
Cansu4401 SeyranKor canım gerçekten hiç korkma ben korkumdan genel anestezi oldum ama iyikide olmuşum asla pişman deyilm sadece kızımın o anını gormedigim için üzüldüm hemen kendime geldim sütüm de hemen geldi ben kendime geldiğimde adet ağrısı gibi hafif ağrılarım vardı okadar
Cansu4401 deno1 deno1 inan onu bende bilmiyorum ama benim kanamam fazla olduğu için 4 5 kere bastrdilar ve alttan kanlar aktı😓