Elifefee00 Haftamı bitirsim ayaklarımda sol elimde ödem var fazlasıyla ayaklarış şişti. Tuz kullanmıyorum suda içiyorum bu ödemn bir çaresi varmı arkadaşlar
Selin12- Elifefee00 günde ikitane yumurtayı haşlayın ve sadece beyazını tüketin ve tuzu tamamen bırakın bir kaç gün içinde ödemeniz azalacak kendinizde göreceksiniz
Piraye2021 Benimde parmaklarım şişti 27. Haftadayım su içiyorum,tuz bence normal tüketiyorum 😊 bir çaresi varsa öğrenmek isterim 😊
Selin12- Piraye2021 normalde şeker hastası olan kuzenim hamile kaldığında 25 haftalikken ödem topladı ve doktoru yumurtayı söyledi ve gerçekten ödemlerinden kurtuldu
Selin12- Elifefee00 ola bilir ben yaptırdım korkulacak bir şey değil zaten canım hani test yaptırmak istemiyorsan evde sürekli ölçebilirsin canım
Selin12- Piraye2021 evet canım iki tane yumurtayı haşlayıp sadece beyazını yiyin doktorunuza da sora bilirsiniz
Selin12- Piraye2021 anladim canım doktorunu sor yumurtayı tuzsuz yersen de belki fayda eder benimde yasak tuzsuz yemek yemem Allah a çok şükür şuan 26+6 haftalık hamileyim hiç ödem sorunum olmadı her gün yumurtanın beyazını tüketiyorum
Piraye2021 Selin12- sağ ol canım bunu deneyeceğim sadece beyazı tuzsuz yenecek öyle mi? Senin de tiroid sorunun mu var?