E_daaa Hayal2121 doğru söylüyor aynısını bana da dedi anne karnında emin ol daha güvende senin karnında ki bir gün küvezde ki 1 haftasını siliyor unutma moralini yüksek tut ve çok ayakta kalma
Tugcedoruk Merhabalar ben de 24+4 dogum yaptım bugun 64 gunumuz kuvezde İnşallah sabırl ve umutla oğlumu bekliyorum hepimize😇😇
18_kuzey Hayal2121 anladım canım Allah yardımcınız olsun inşallah,ben de 28 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda doktor baktı ve karın çevresinin 10 gün geride oldugunu söyledi,bakalım kendi doktorum da telaş etme dedi bu hafta bakcak bakalım ne dicek
Beritan01 Cicekler bugun 18. Günümüz hala kuvozde doğduğunda kordonu boynuna dolanmisti çok sıkı bir şekilde ondan dolayı hem solunumunda hem kan akışında problem vardı solunum cihazından çıkarıldı ama kanındaki enfeksiyin geçmedi simdi de onu bekliyoruz 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Beritan01 YusufZeynep normalde sezaryen günüm 9 Kasım’di amamben üç gündür sancı çekiyordum nst ye girdim doğum sancılarım başlamıştı hemen sezaryene alındım rahmim çok incelmisti eğer biraz daha geç gitseydim doktorum büyük ihtimalle rahmin patlayacakti dedi hem saframda hem bobregimde taş vardı sancimi onlar başlatmış bebeğimin boynuna kordon dolanmisti ve sıkı bir şekildeydi ondan dolayı solunumunda ve kan akışında problem vardı şuan 18. Günümüz hala kuvozde iki gündür emzirmeye gidiyorum ama kenindaki enfeksiyonun bitmesini bekliyorlar
Gulsahkayaa36 Esrahaliscelik bende 33 haftalık dogum yaptım kuveze girdi bebeğim kalbiyle akciger arasında ufak bi delik oldugunu soyledim doktor antibiyotik tedavisi uyguladı carsamba günü belli olacak kapanıp kapanmadıgı sizin kalpteki delik çin doktoru ne diyor acaba
Esrahaliscelik Gulsahkayaa36 bızım büyük bır delık var demıslerdı 20 gün sonra kapandı o delık benım bebegım 46 gün küvez sonrası vefat ettı
Esrahaliscelik Gulsahkayaa36 genetık sıkıntısı vardı hamılelıkte anlamadılar doğunca farkettıler bugün test sonucu geldı trizomi 18 miş 😔sen içini ferah tut sizin haftanız güzel inşallah en yakın zamanda alırsın yavrunu kucağına 🤲