Elcnerdgn 3gündür geçmeyen Boğaz ağrım var ağzımın ve boğazımın içi full yara olmuş durumda 😑 Sıcak seyler ve limonlu çay falan tüketiyorum ama malesef ki faydası olmuyor siz neler önerirsiniz napmalıyım 🤷♀️
Xyz Elcnerdgn doktorum bana hamilelerin kullanacağı ımumax 16+sprey vermişti içeriğinde de yazıyor zaten eczaneden almıştım kullanabilirsiniz anında kesiyor benim öyle olmuştu
Albertos Elcnerdgn arkadaşım viks sür bolca bogazına özellikle bademciklerin oldugu bölgeye tülbentle sar çok iyi geliyor tuzlu gargara yap geçmiş olsun
Yarendilan28 Gecmiyo canım benim 10 gün oldu ve gün geçtikçe ağırlaştı çok perişan oldum ballı süt yada su limon bal bunlar biraz hafifletio
Elcnerdgn Yarendilan28 ay kafayı yicem iştah falan kalmadı boğazımın ici bir uçtan bir uca yara hissediyorum resmen ici ağrıyor acile gitsem daha önce belki toparlarım fakat pek onara cesaret edemiyorum
Yarendilan28 Canım ben gittim direk 1000 lik antipyotik verdi bende kullanmak istemedim bebeğim için mecbur çekiyorum inşallah geçer canım geçmiş olsun
Ozlemmmmm Kac haftaliksiniz iki gundur bende oyle oyleyim cigerlerimden hirilti geliyo resmen son haftalarimiz korkuyorum
Buket38 1 fincan sirkeye 1 çay kaşığı tuz atip gargara yapın cok iyi geliyo bakterinin ciğerlere inmesine engel oluyo hem ben öyle atlattım
zyn__ Ftm34 Buket38 normal doğum yaptım 3 cm açılmam vardı suni ile oldu çok şükür 11 de suni verildi 12.30 da suyumu açtılar 3:30 da doğum yaptım 🙏🏻