Bsrglpp Kızlar yarın normalde doktora gidip gün alıcaktım 1 hafta önceden görsün demişti ama doktorum yarın yok. Salı gideceğim nasip kısmet olursa. Sezeryan gününü kaç gün sonraya veriyorlar medicalparkta
Serpil-Harun21 Bsrglpp İzmit MedicalPark hastanesi Funda hanıma gidiyorum 35+4günlüğüm 29kasımda doğumum
Anne8484 Bsrglpp 34.hafta verdi bana gün..38+4 için gün verdi 17 veya 18 dedi ama ikisinden birisi dedi
Bsrglpp Denizyildizii yok yani kızlar şunu demek istedim anestezi 1 gün sonraya mı veriyor 1 hafta sonraları diye sordum yoksa normalde cumartesi demiştik nasip olursa doktorumla ama işte 1 gün ertelendi ya
Bebek9 Serpil-Harun21 bu günlere gelmeyi cok istiyorum rabbim inşallah banada ve tüm isteyenlere nasip eder . Bebeğinizin haraketleri nasıl. Korkunuz oluyo mu hiç ben henüz 24 haftalığım
Serpil-Harun21 Flower106 hım öylemi sanki kendime arkadaş bulmuş gibi sevindim ya 😀😀😀34+2günlükken bize günümüze verdi zaten listesini gördüm sezeryan diye düşündüğü kişilerin listesini tarihini çoktan oluşturmuş
Flower106 Serpil-Harun21 ya bana sordu ne istiyorsun diye 30 haftalıga girmeden benim gönlüm normalden yana. Ancak kafası iri biraz benimkinin 🥲 suan 36+4 üm kontrolüm vardı dün hala bişeh demedi🥲 inşallah hayırlısı ile normal olur🌸🙏🏻
Serpil-Harun21 Flower106 kız kardeşimde aynısı söylemişti kafası iri demişti kemiğinde darmış normal doğum olmaz dedi sezeryan oldu oda otuz beş gün önce
Serpil-Harun21 Flower106 evet çatı muayenesi yaptıktan sonra kafası ti sende zor olur siye sezeryan günü verdi iki gün sonrasına
Flower106 Serpil-Harun21 funda hanım 38 de yapıyorum catıyı demişti belki banada o zaman yapacak sanırım 🌸 inşallah hayırlısı olue hepimiz için🙏🏻🌸
Flower106 Serpil-Harun21 perşembe kontrolüm var yine, 37+1 im belki o zaman yapacak🥲 ah inşallah güzel haberler alkrım🌸🧿