asenacicek Yenidoğan bebişler her gün kaka yapıyor mu? 0-1 ay mesela 30 bebek bezi gider mi? Gerçi kaka olmasa bile idrar yapar yine bezi değiştirmek zorundayız. Bilenler yazabilir mi özellikle ilk 1 ayı merak ediyorum anneler.
yamacinannesii asenacicek canım benim doktorum en az 8 çişli 4 5 kakalı bez değiştirmen lazım dedi ama mamayla besliyorum benşm bebeğim 8 günlük sen hesapla günde 8 kere bez değiştiriyorum
Iscn asenacicek 268 adet 1 no bitirim ordan pay biçin 1,5 aya kdr fln kullandım blm belki benimki çok gitmiştir ama 🤷🏻♀️ 2 aylığız her hafta 30 bez gidiyor 2 nmra
asenacicek yamacinannesii misirveannesi Feyza-nur o kadar sık yapıyorlar mı ya🙈 ek gıdaya geçince çok yaparlar diye düşünmüştüm valla şaşırdım😅
Lulemom asenacicek her emzirmeden önce değişiyordum. Yani 2 saate bir. Tabi değiştikten sonra kaka yaparsa yine değişiyordum fazladan. Yani rahat 8-10 tane gidiyordu günlük
Dilekcnkn asenacicek Şu an 1 aylık olcaz günde bir kez kakasını yapıyor 5-6 kez çişini yapar değiştiririm gecede 1 kez
Merveonay asenacicek günde en az 6-7 kez altı değişiyor canım ama şöyle birşey var yeni doğan bebekler 5 güne kaka yapmayabiliyor bu normal aklında bulunsun
Merveonay asenacicek hayır kakada oluyor tabi ilk günler siyah sonra yeşil derken normale dönüyor ama her gün yapmaması da normal sizi korkutmasın