2prens-annesii Mihriban_er18 Benimde 7 gün önce nişanım geldi 1 cm açıklık var dendi yarına kontrol var bakalım doktor ne diyecek bu gece 12 den sonra 40+0 olcaz sizce beni yatırıp suni denerler mi? Bu arada devlet hastanesine gidiyorum bursa yüksek ihtisas eğitim araştırma hastanesine.
Mihriban_er18 2prens-annesii valla oladabilir olmayadabilir arkadasim bende senin gibiyim bebekde bi sikinti yoksa beklede diyebilir yada direk suniylede baslatabilir yarin ogrenicem bende😇
Secey53 2prens-annesii aynı zamandayız şu an bende gece itibariyle 40 haftalık olucam. Ama oğlum gelmemekte ısrarcı Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin en kısa sürede inşallah 🙏🏻
Melek3 Mihriban_er18 bende 36+6 ym bugün de bitti aha 40 olcaz yarn gidecem acaba bize ne derler bekle dermi yoksa mesela cumaya kadar dur yoksa suni sancı ile doğum falan derlermi sizce 😕
Mihriban_er18 Melek3 bekletedebilir eger bebekde riskli bi durum yoksa suyunda falan azalma varsa baslatadabilirler nasip kismet😇
Zehraaadmrc42 Mihriban_er18 40 haftada 😂😂 dün görümcem farketmiş yattığımı 😂ben de bazen farkına varıyorum yattığımın😂
2prens-annesii Mihriban_er18 inşallah ya çok stresli bir durum sezeryana dönmesinden korkuyorum 😣 Ama hayırlısı neyse o olsun ikimiz için de 🤲🏻🌸
Melek3 Mihriban_er18 bebekde riskli durum yok sadece kalp atışı dümdüz gidiyor onun dışında bir sorunumuz yok suyu vs iyi 😂baslatsn diye gözümün ibigi düşüyor
damlaege @"Mihriban_er18 Bende 42. Haftaya kadar bekledim. Artık doktorum sezaryen ile almak zorundayız dedi daha fazla kalamaz. O yüzden hiç bir belirti bişey olmadan 42. Haftada doğum gerçekleşti 🥰
Mihriban_er18 damlaege Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin😇sezeryanami aldilar direk suniyle falan doguma almadilar mi ?
Huysuzsema Mihriban_er18 bende yarın tam 41 oluyorum yatışım olucak doktor 42 yi önermiyoruz dedi devletteyim bende
damlaege @"Mihriban_er18 Sadece 1 cm açılmam vardı ve bebeğim 4300 kilo olmuştu 🙈 O yüzden hiç riske atmadan sezaryen kararı aldı.