Omerhatice Civcivinannesiii bana hep 11 de tahliller gidiyor ona göre gel en geç 10 buçukta burda ol diyor aile hekimi canim
Selin12- Civcivinannesiii canım kan ve idrar tahlilleri saat 10 a kadar alınıyor ondan sonra alınmıyor
SeyranKor Civcivinannesiii Silivri de ve Maltepe de yaşadım hep 09.30 da burda olun diyorlardı. Erken saate tahlil ve testler alınmaya gelen araçları var yetişsin diye erken gitmeniz lazım.
Gizem93 Civcivinannesiii banada doktorum tahlil için 10.30 gibi gel en geç demişti garanti olsun sabah gidin sizde bence🙂
portakalcicegii Civcivinannesiii bende ankaradayım. 10dan sonra almıyorlar. Ben genelde 8.30-9 arası gidiyorum aç karnına gidiyorum
Civcivinannesiii Omerhatice tam. Canm bende 9 da gideyim ozamn her ihtimale karsi belki kalabalik vs. Olur
Civcivinannesiii SeyranKor Gizem93 Selin12- okuyor portakalcicegii Ozge343 Tesekkur ederim kizlar cevabiniz icin sabah 9 a dogru gidecem insallah bi sorun cikmaz🥰🥰
Selin12- Civcivinannesiii bizim burada hafta içinin ilk günü çok kalabalık oluyor oyuzden ben bir gün sonra gidiyorum tahlil vermek için yoksa sırada gelmiyor burada istanbul da yaşıyorum
okuyor Bizim burda da en geç 10.30. gidince hamileyim diyorum. Hamileleri sıraya sokmuyorlar, direkt alıyorlar burda.