Aysebln nevarneyokk ne yaparsanız yapın eğer bebeğiniz 40 da gelecekse maalesef kaçış yok ☺️ benim 30 haftada sancılarım başladı 37 de acilmalarim başladı ama bizim hanımefendi 40+1 de doğdu 😀😀
S-Halilova21 nevarneyokk 39 haftadayız ama bizim minnoşnta nazlanıyor birde kız bebekleri erken gelir diyorlar 😀
Teadora incisu ben istemiodum 2.’yi tedavi görüyordum görürken hamile kaldım yani alakasız oyle hası cocuk yapalım muhabbeti de dönmedi hıc yeltenmedık boyle bırseye ama demek ki rızkı varmış dıyorum ( kendimi avutuyorum 😓 )
havvatolga nevarneyokk kasiklarimda tatli bi adet sancisi oldu belime yayildi ve afedersin buyuk tuvlaetim varmis gibi hissettim. Tuvalete gidiyom ama yok. Bacaklarima bile vurdu agri
11anneee havvatolga benim de bebek süreklii rahime vuruyor çıkıcak gibi hissediyorum. Ve birde bu hafta idrar için tuvalete gittiğimde büyük tuvaletim geliyor anlamıyorum neden bu hafta başladı
Mom3834 nevarneyokk bende senin gibi erkenden baslıyım da 2-3 haftaya anca gelir diye düşündüm… yalancı sancılar başladı 34 itibari ile şuan kıpırdamak istemiyorum hanımefendi dilediği gün gelebilir 😂😂😂
Mom3834 nevarneyokk dayanılmayacak bir şey değil rahatsız edici.. hani regl sancısı cok gıcık ya öyle o da 😁 yatma isteği geliyor hemen sol tarafa ahahah
havvatolga 11anneee bas kismini oynattimi vajinamda oynuyor gibi oluyo zaten bende muayeneye gidicem persembe gidince merdoven skuata baslicam doktora sorup simdilik tv den yürüyüş videolari yapiyorum kilosu cok artar dogurtmaz diye normal onu sknti ediyorum acikcasi 38 gelsin istiyorum 36 yim suan
nevarneyokk Mom3834 Benimde oluyor özellikle belimde sola yatınca hemen geçiyor , geçmese derim tamam doğurucam galiba 😀😄
Ozie1993 Hurma yedim yok squat yaptım yok yürüdüm yok sıcak suda kaldım yok Ateş basıyo vücudumu karnım taş gibi kasılıyo ama o kasıldığı an kalbimin ritmi bozuluyo resmen yaşayan varmı 🤦🏻♀️😪 39+2 olduk oğlumla gelsede bi oh desem die dua ediyorum hergün
MD00 Ozie1993 sizle aynı gündeyiz aynı beyfendiler bekliyoruz bende bel ağrısı oluyor ara sıra bacaklar ağrıyor kramp giriyor başka birşey yok bugün doktor gideceğiz bakalım ne diyecek daha çatı muayene olmadık bugün ne diyecek doktor merak ediyorum
Mervemrym Ozie1993 aynı şeyleri yaşıyoruz ateş basması 2 gündür var . Karnım kasıldığı zamanda kalbim çarpıntı yapıyo 38.haftama girdim
11anneee havvatolga bende şuan 36 haftayım sanki ufak ufak sancılarım başladı gibi bebek şuan 2 kilo 900 gram 38 hafta olunca doğurcam gibi hissediyorum 😁