Deletedmom16362 Kizlar benim doğumum şubatın ilk haftasi olacak kismetse. Doğumda hemşirelere neler vermem gerekiyor? Hastaneye bebek icin neler goturmeliyim?5li takim alacm 2.oldugu için kızımdan kalan şeyler de var ama onu yazin doğurdum bunda bocaladim kış olunca 😁
elaweannesi Deletedmom16362 kaç haftalıksın canım ben 28+4 sanırım Ocak sonu Şubat başı benim daha doktoruma sormadım ama
PrensesFiona Deletedmom16362 benimde ilk gebeliğim şubatta olacak doğumum inşallah ben 10lu hastane çıkışı aldım onu vereceğim. Hastaneler zaten sıcak oluyor. Benim yeğenim aralıkta doğdu oda ısısı 24 25 derece olduğu için üşümüyorlar hatta ben rafakatçi kalmıştım baya terlemiştim bile.
Clkha Deletedmom16362 5li set içine uzun kol zıbın ayri olarak bi de kalın battaniye 😀altına içlikde mi koysam die düşünüyorum 😅
narmin96 Ben de bekleyeyim burda, erken doğum riskimiz var🥺 Ama İnşaAllah kısmetse vaktinde gelirse doktorumuz Ocak 17, 18 dedi. Devlette mi doğum yapacaksınız özelde mi?🙏🏻
Deletedmom16362 narmin96 Umarim vaktinde saglicakla gelir. Ben özelde yapacagim,ayni doktorla devam ediyorum.
narmin96 Deletedmom16362 Teşekkür ederim İnşaAllah sağlıkla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz🙏🏻 Ben de özel düşünüyorum.
Deletedmom16362 elaweannesi 27+4 haftaligiz bizde. 2 şubat için sozlestik biz sezaryen olacağı için bir sıkıntı çıkmazsa eğer:)
elaweannesi Deletedmom16362 28+4 benim demek bir hafta önde olsam senden ocakta okur şubatı beklemez gibi bende Sezeryan düşünüyorum çünkü 🙈
Deletedmom16362 elaweannesi Aynen sen benden bir hafta on gün önce falan doğum yapmış olursun insallah 🤗
Limonveannesii elaweannesi bende sezeryan istiyorum doktorum ocak 20 den sonra gün ayarlarız demişti hadi bakalım doğurunca haberleşelim 🥰🥰 bende 28+4 üm
Selin12- elaweannesi sezeryanda 10 gün öncesi alıyorlar canım bende normalde 14 şubat ama sezeryan olacağı için 4 şubat veya 30 ocak olacak
elaweannesi Limonveannesii hadi ya bende Ocak 2. hafta olur dedim belki 20 den önce geliş yok demek bende Aralık 1 kontrole gideceğim geçen ay gittim sormadım daha tahmini ne zaman olur diye şimdi hesapladım 27 Ocak çıktı kısmet artık haberleşiriz😇
Melosz Selin12- benimki de şubat ayında 14 geliyor ama dokturumla hiç konuşmadık doğum nasıl olanı sezeryan olursa erkenmi alıyorlar
PrensesFiona Deletedmom16362 aynen canım ben kadife tulum koyucam en kalını o yani dışı kadife içi pamuklu yine normal bu astronıtlardan değil. Hemşireye penye battaniye vermek yeterli. Ama hastaneden çıkarmak için kalın battaniye alıcam tabi yanıma. Kış bebişi olacağı için kadife de aldım normal pamuklu da artık deneyimleyip göreceğim bende.
Limonveannesii elaweannesi ocak 20 den sonra 38. Haftaya giriyoruz artık tabi ondan önce davranmak istemezse bizim minikler 🙈
Aysimaninannesi Benimde 27+3 normal doğum görünüyor şuan 10 şubatta tam 40 haftalık olucak dedi doktor gidişat ne gösterir bilemiyoruz tabi😊
Deletedmom16362 PrensesFiona Penye battaniyelerimiz var kizimdan kalan bir tane de kalin aldim. Ben de tulum koysam olabilir aslinda icine de uzun kollu zıbın🤔
elaweannesi Limonveannesii aynen kilolu bebek sewiyorum ama inan artık çok zorlanıyorum o yüzden gelişimi tamamlasın ne zaman gelse gelsin diyorum sende öyle misin bilmem ama benim kız canım gece uykum hiç yok afedersin ağzıma kadar doluyum çıkaracağım sanıyorum Yani sanki elini mi atıyor göğüs ortamın hemen altı ağrıyor batıyor. Ki çok yemiyorum sondan çayım sürekli içerim ama mide yanmam hazımsızlık hep war şu milletin dediği balayını bi türlü yaşayamadım ben nedense mide bulantımda war bi haftadır geçen acilde 2 büyük serum yedim çıkardım diye dün gene çıkardım normal mi bilmiyorum yani büyüdü artık neden oluyor
Yzaman Deletedmom16362 Ben 19 Şubat tahmini ilk kızım benim de yaz bebeği idi 😬 insan cidden bir bocaliyor 😁
Gul27- Yzaman aynı tarıhte dogum yapcagız tabı normal dogum olursa benımkı sezeryan olursa bır hafta erken olur ♥️
Limonveannesii elaweannesi o mide yanması canımı çıkardı hele sırt ağrısı yemeği yedikten sonra asla mutlu değilim yemesem açım bir türlü o balayını bende yaşayamadım 😏 hayırlısıyla gelişimini tamamlasında doğsun artık diye öyle gün sayıyorum kocaman bir karnım da yok ama yaptığı baskı maşallah devasa