Edali87 Spinal epidural olucak sezeryan nesinden korkuyorsun fln dicek belki bazı arkadaşlar ama ilk gebeligim ilk doğum heyecan endişe korku her sey birbirine girdi. Spinal epidural sezeryan yaşayanlar içimi rahatlatin biraz🙈
Petyynut Edali87 ben de haftaya ptesi 22’sinde spinal sezaryen olacağım nasipse. Bebişi görmeye çok odakladım kendimi ama bir yandan da canım çok tatlı hafif bir korku da var 😂
Didem19 Edali87 benimde planlı sezaryen ,genel anestezi ile 23 kasım da olacak inş. Ikinci dogumum şimdiye kadar çok soğuk kanliydim. Son 10 gün gerginim , acaba erken mi çok mu küçük felan diye endişeliyim. (Bebek son kontrolde 2800gr di)
Edali87 Petyynut umarım. Son hafta nasıl gecicrk bilmiyorum ben suan bile kıvranıyorum bebek gobek dediğimi itip duruyor
Edali87 Didem19 bizim doktor asla kilo konusuna girmez xunku elle tutulur bir sey değil net veri asla verilmez der önemli olan kan akışı iyi olsun der sizde düşünmeyin kilosunu saglikli olsun ona odaklanın Niçin genel? Yani belden aşağısı uyusarak istemedinizmi
Didem19 Eymen_Enis_Ser korku şuan yok ama ilk doğumunda da sakindim. Ameliyat sedyesine bi bindim hüngür hüngür agladim titredim. Orda ameliyat hemşiresi bole üzgün ameliyat olursan üzgün uyanırsın, guzel seyler duşun ve uyu demişti ole de oldu
Didem19 Edali87 beynimde tümör vardı ole olunca anestezi doktorları kesinlikle spinale izin vermiyor. Genelde çok rahat yarim saatte herşey olup bitiyor. Öle saatlerce sürmüyor uyanmak felan.
Didem19 Eymen_Enis_Ser zaman genel , spinal fark etmez. Bebisler sağlıklı gelsinde inş. Oda için süs ya da kapı süsü felan hazırladınız mi? Ben hazırlamadım sadece çikolata aldım ikramlık.
Eymen_Enis_Ser Didem19 Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🥰🤲kapı süsü ilk bebişten var çikolata yaptırmadım pandemi nedeniyle