Sedaa_5 Hamile anneler ilk üç ayda grip oldunuz mu olduysanız nasıl yöntemler uyguladınız ilaç kullanılmıyor maalesef çok kötüyüm
Cgdmmmm__ Sedaa_5 Benim bu ikinci gribim canım 3.cü ayımın içerisindeyim ilaç kullanamıyorum kulaklarım başım ağrıyor artık nefes almakta zorlanıyorum gün içinde çorba içiyorum limonlu çay meyve yiyorum 😓 maalesef yapacak başka birşeyim yok 😓
Sedaa_5 Cgdmmmm__ Çok geçmiş olsun sizede benimde öyle ilaç kullanamıyoruz oyüzden süründürüyor biraz limonu ikiye bölüp hafif sıcak suda beklettikten sonra ayağın altlarına sürüp çorap giy yat dediler ama tabi bilemiyorum da sizlere de sormak istedim bi fikir sahibi olan vardır diye teşekkürler yinede♥️
Hellili Gribe en iyi gelen c tamini kızlar bir iki gün mandalina kivi nar takviyesi yapın iyi gelecektir bi de ballı süt falan da iyi geliyor nane limon sıkıntı olur mu bilmiyorum da o da hemen kesiyor gribi tabi yeni hamilelerde zararlı olabilir
Tgclvnt Merhabalar, bende 6+3 hamileyim ve burnum tıkalı boğaz ağrım hafif var başka neler önerebilirsiniz 🙏🏻🤔