asliiyorgunn Gokce91 aynı durumdayız canım. Bizim de 19 gün oldu. Bebeğimi çok seviyorum ama sürekli ağlıyorum Bi de yalnızım tek bakıyorum psikolojim alt üst oldu
Kiki-riki Gokce91 19 günlük bebeğim ilk 10 gün sürekli ağladım yemeden içmeden kesildim bebeğimi kucağıma bile almak istemedim yıllardır beklediğim bı bebek düşünün tüp bebekle sahip oldum ama büyük bir boşluktydim sanki sürekli uyumak istiyordum yanımda yardımcı olacak kaynanam görümcem olmasına rağmen sonra onlar gitti fark ettim ki ev beni boğuyor eşime dedim bu ev beni boğuyor bakamıyorum çocuğa bir kaç gün ablama gitmek istiyorum sağolsun gittim iki gün kaldım dinlendim yedim içtim eve geldim yeniden doğmuş gibiyim yine uykusuzm çayımı bile sıcak içemiyorum ama mutluyum öyle atlattım
Merveonay Gokce91 ben inanılmaz zor atlattım 3 ayda kendime geldim ama sülaleyi birbirine kattım kocayı boşuyordum evi terk ettim neler neler ama bir süreden sonra dank etmeye başlıyor canım emin ol sana naçizane tavsiye yalnız kal gerginlik olmasın birşeyler gözüne batmasın onun için
Zuleyy Lohusalıga depresyon olarak bakmamanı tavsiye ederim. Evet hassassın ama sağlık açışından hassassın üşütme vs gibi. Onun dışında söyle düsün bebegin sana verilmiş bi hediye onunla ilk başta ne yapıcagını bilememen çok normal. Bazen insan bi emanet alınca bile neryee koysam diye elli kere düşünüyor. Bu olayada öyle bak kendini o piskolojiye sokma sakın. Allah kadına bu gücü vermiş erkeğe vermemiş o yüzden kaldırabilicegin aşabiliceğin biley buna nimet olarak bak bol bol dua et bu vakitler çok güzel büyüyünce anlıyosun🥰🍀
Zuleyy Bide normalde bile ayda bir adet olurken hormonlardan dolayı sinir stres oluyor kadınlarda düşünsenizde 9 ay adet görmemişsin birden görüyosun böyle olması çok normal😂 vucut toksinleri atıyo kötü enerjiyi atıyorr
Gokce91 Kiki-riki ailem sevdiklerim her gün Benimle, onlar gidince akşam olunca o kadar kötü oluyorum ki, Bebek uyumayıp ağlarsa benim de ağlayasım geliyor 😢 anneliğe o sorumluluğa alışamadım, nerden yaptım bu çocuğu diyorum bazen
Kiki-riki Gokce91 bende öyleydim aynen dediğiniz Gibi ben çok rahatlığa alıştım 5 senelik evliyim yeni oldu bebeğin herşey benim kontrolüm deydi istediğim de uyuyp istediğim saatte kalkiyordum şimdi yeni bir düzen oluyor . Hatta benim bebeğin gazlı sabaha kdr uyanık ağlıyoruz yapacak bişi Yok onu ben istedim Rabb’im verdi emanet salavat çekiyorum sabır çekiyorum bı bakmışım sabah olmuş bir saat uyusam bütün gece uyumuş gibi oluyorum Rabb’im hepimize Kolaylk versin
Gokce91 Ömür boyu bir sorumluluk yüklendi üstüme, sanki hep zor geçecek hayatım bitti gibi hissediyorum, 1 yıl önce karar verdim Bebek yapmaya her şeyi planladım ama böyle hissedeceğimi hiç bilmiyordum
halecelik Gokce91 Canım bi çok kadın lohusa depresyonu yaşayabiliyo bence kendi kendine geçmesini beklemeden uzmandan yardım daha çabuk atlatırsın