Saftorik Hanımlar ben hiç idrar testi kullanmadım hep önceden kan vermem gerektiği için erken öğrendim şimdi ise dışarı çıkamıyorum ve bugün adet günümdü bunu yaptım sizce nasıl yorumlamalıyım 
glsm_kr8383 Saftorik Çok silik te değil bence hayırlı olsun canım biran önce kan testi ver netleşsin. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah 🙏 💞
tugbaacng Saftorik Önemli olan 2. Çizginin kaçıncı dakikada çıktığı. 10 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar. Hayırlısı olsun 💕 hemen bir test daha alıp yapın
begonvilko Saftorik canım bence de hamilesin silik durduğuna bakma, çıkmış ikinci çizgi. Hayırlı uğurlu olsun 🌸 eşin de umarım kolayca atlatır ve karantina bitince kutlama yaparsınız ☘️
Saftorik glsm_kr8383 çok teşekkür ederim eşim pozitif olduğu için karantinadayım çıkamıyorum maalesef
glsm_kr8383 Saftorik Hayırlısı olsun inşallah canım sabır et bakalım o zaman a kadar da haftası büyür 🥰🥰
Naazli Saftorik benimde böyle çıkmıştı adete 3 gün kala. Şimdi 10+5 deyiz çok şükür 🙏🏻 Bence sizin de pozitif 🥰
Saftorik Hepinize çooook çok teşekkür ederim ama benim kırmızılar geldi 🙃 kısmet değilmiş üzülmüş olmak istemiyorum mevlam böyle yazmış nasip Aralık ayına sanırım test bozuktu
kemalim01 Saftorik hayırlısı olsun ama şaşırdım doğrusu testte pozitif olur kırmızıları görmeniz demekki gerçekten test bozuk
tugbaacng Saftorik daha önce ben de gebe değilken silik bir 2. Çizgi çıkmıştı. Günler sonra yok oldu o çizgi.. Ama hamileliğimde anında belirdi pozitif çizgim. Testlerin de yanılma payı olabiliyor.