kirpapatyasii1 Kizlar dün aşırı canim çekti çiğ çiğ yedim ne kadar yediğimi hatırlamıyorum annem hep derdi hamileyken çiğ lahana yemek bebege zarar verir diye sizce bebeğime bisey olmuş mudur ara ara sancılarım oluyor korkmaya başladım
Lulikli kirpapatyasii1 canım geçenlerde tvde bi doktoru izledim. Zaten beyaz lahanayı çiğ yiyin ki vitamin alın diyordu bence bir şey olmaz evham yapma
bebisin_annesii kirpapatyasii1 nette okumuştum çiğ zararlı diye pişmiş yenmesi gerekiyormuş ben 13 haftalık gebeyim düşük riskim var pişmiş lahana sarmasını bugün yedim
mathildaa kirpapatyasii1 valla coleslaw salata yapıp yapıp yiyorum. Kalsiyum var cig lahanada ve cig yemek öneriliyor hic bi zararını duymadım. Ha gaz yapabilir o ayrı
kirpapatyasii1 Acemi_anne61 gaz sancısı deil hafiften bıçak saplanır gibi bir ağrı var Allah im lütfen bebeğime bisey olmasin😓🤲
kirpapatyasii1 Lulikli ya bütün günüm nasıl geçti anlatamam içimi rahatlattin gerçkten Allah razı olsun 🙏😊
kirpapatyasii1 bebisin_annesii büyüklerin bir bildiği var gerçekten annem boşuna yengeme yeme zararli hep derdi. pismisten bisey olmaz diye biliyorum canım
kirpapatyasii1 fuunda_3 mor lahanadan bisey olmaz heralde geçenlerde baya canim çekti salata yapıp kaç tabak yedim🤦♀️