bayangulucuk35 melekanesi maşallah Rabbım bagıslasın size ❤️ bende ikiz beklıyorum ve dogumdan sonrası için cok korkuyorum nasıl bakabılcem bide 12 aylık bir oglum var uykuları nasıl berbae3 mı uyanıyorlar size uyku ve baska işler yapmak için fırsat kalıyormu
_kubrakoc melekanesi idrar yolu enfeksiyonu yaşadınız mı ben şuan 21+4 haftalığım bende çıktı ilaç verdi toz kullandım ama korkuyorum bebeğe bişi olur mu diye içimi hiç ferahlatamıyorum
Aminella melekanesi öncelikle hayırlı olsun bende çift yumurta ikizine hamileyim 27 haftalık karnımda sertleşme çok uzun sürüyor normal mi
melekanesi bayangulucuk35 amin teşekkür ederim. Aynı yatakta beraber uyuyorlar. Dönmeler başlayana kadar da ayırmayacağım. Biri ağlasa diğeri uyanmıyor henüz. Şimdilik annem yardımcı oluyor.
Bahar_yldz Öncelikle hayırlı olsun ☺️ve Allah yardımcınız olsun. Sadece kendime moral olsun diye soruyorum nasıl yetişiyorsunuz🙈
Akkiz__elis melekanesi kan verdinizmi ilk defa bildiyinizde?bende şu anda hamileyim Allahın izniyle kalbim sanki ikizdir diyo
Ceysii01 melekanesi hamileliniz suresince rahim agzi uzunlunuz nasil ilerledi ve agrilariniz vajinal agri karin sertlesmesi yasadinizmi kacinci haftada sezeryan gunu verdiler süt pompasi gercekten gereklimi ? Ve sizce ne kadar kiyafet almaliyiz kusura bakmayin bulmusken herseyi soraym dedim 😳☺
melekanesi Ceysii01 20. Haftalarda karın sertleşmesi yaşadım. Doktorum 10dan fazla olursa haberim olsun dedi. Haftamızda gün verdiler. Lansinoh göğüs pompası aldım. Çekim gücü yetmedi bana. Çocuk doktoru erken doğdukları için emme kuvetleri zayıf olabilir. Sagarak ver. Emzirmeye çalış ama dedi. Hastane tıpi kiraladik. Beni çok rahatlattı. Ememedikleri için göğüslerim ağrımaya başladı. Hastane de mamada verdik. Doktor süt+mama yapın dedin. Önce emzirmeye çalışıyorum. Hatta bir kızım emiyor. Bir kızımda emmeye başladı gibi. Kıyafet konusunda zıbın çok alın. 20 takım kiyafetimiz var yetiyor bize. Tabi hergün makine çalışıyor. 40 tane mendilde yetiyor.
melekanesi _kubrakoc evet yaşadım. Toz bende kullandım. Doktorum günde 4 lt su içmemi istedi. Sonrada geçti.
Mrvtskn Bende tek yumurta ikizi erkek bebekler bekliyorum 34. Haftadayız☺️ hayırla sağlıkla büyüsünler inşallah, kaçıncı haftada kaç kg doğdular acaba
Gulerkaya Mrvtskn ayniymisiz tek yumurta ikizi 34 haftamdayim bende bu zamana geldiğime bile şükrediyorum erken doğum riskim vardı benim
MelekPotter Mrvtskn merhaba.. Ben de tek yumurta ikizine hamileyim. Erken dogum riskinden bahsetti doktorum bu hafta.. Siz maşallah cok guzel haftalara gelmissiniz. Acaba tavsiye edebileceginiz bisey var mi?
Ceysii01 melekanesi cevabiniz icin cok tesekkur ederim bende karisik bedenlerde 30 zibin aldim 6 şar tanede patikli tulum aldim gerisinide alt ust takim veya alt ust olarak almaya devam edicem baska mutlaka lazim olan bisey varmi acaba simdiden bende alayim
miraybilir Erken doğum riskiniz oldu mu hiç son haftalarda sertleşme veya kasılma yaşadınız mı ? Hayırlı olsun uzun hayırlı sağlıklı ömürleri olsun :)
Mrvtskn miraybilir yani nst de düzenli sancı çıktı bi kez 10 gündür sancı kesici hap kullanıyorum ve sürekli yatıyorum, hapı kullanmaya başladığımdan beri sıkıntı yok şükürler olsun inşallah bizde görürüz 37.haftayı 😇 sizinki tek yumurta mı çift yumurta mı bu arada
miraybilir Mrvtskn bende çift yumurta ikizlerine hamileyim 35 haftalık olduk çarşamba kontrolüm var ama karnımda sertleşmeler oluyor gibi adalat magnezyum ve progestan felan kullanıyorum