selda03 Kızlar göbeğimde morluklar olduğu için iğnemi vururken uygun yer bulmakta zorlanıyorum. Bugün iğnemi göbeğimden 2 parmak uzaklıkta sağ tarafa yaptım. Ama göbeğime yakın vurmak sorun olur mu sizce kafama takıldı :(
marbling10 selda03 göbeğe yakın vurmamalısınız. Göbeğin alt çevresinde 10 cm yakınına kadar vurabilirsiniz. Ben göbeğimin altını göremediğim için üst baldır yanından vuruyorum orası da yağlı tabaka olduğu için çok acımıyor.
Cgdmmmm__ selda03 Bende hamile kaldığım günden beri vuruyorum canım göbeğim taş kesildi artık vuracak yer bulamıyorum mecbur göbeğimden uzak yere vuruyorum
Cidella selda03 Göbek deliğinden 4 parmak aşağıda ve sağ ya da solda yine 4 parmak uzaklıktaki yerlere yapabilirsiniz. Ben biraz yukarısı ya da aşağısına yapıyorum. Morarmama için de iğneyi dik saplamayin yatay tutup saplayin. Bir de baş ve işaret parmaginiz ile derinizi kistirip öyle vurun. Vurduktan sonra da kolonyalı pamuk bastırın 5 dk ama ovalamayin sakın. Ben bunlara dikkat ettigimden beri morluk olmuyor. Sadece sertlik var ama o da geçiyor zamanla
marbling10 selda03 ciddi bir durum olmaz, yağ dokusu az olduğu için kasa vurmuş olursunuz kanamaya sebep olabilir ve etkisi az olur bir daha göbek deliğine çok yakın vurmayın. Bacaktan vurabilirsiniz, kol çok acıyor
ogretmen_anneee selda03 canım kolundan vur . Kendi başına yapmak zorunda isen önüne kırlenti al ona kokunu sar. O arka da ki kaba et cıksın . Oraya iğneni yap ben hep koldan vuruyorum
selda03 ogretmen_anneee evet artık koldan yapacağım ancak bugün göbeğime yakın vurdum zararı olur mu ? Endişeliyim