Edaomereroglu Üç gündür ayıptır solemesi acık yesil büyük vc yapıorum ve dun gece ıle bugece olmak uzere aşırı bi kaşıntım var gunduzlerı de kasıntı devam ettı beni uyutmadu duş aldım ama nafile bole bi durumla karsılayasan yasayan var mı ? Ne yapmalıyım ??
Edaomereroglu Hiç bir ilaç kullanmıyorum ama bu kaşıntı beni bitirdi ölüyorum uykusuzluktan kaşımaktan
Kzehra Kaşıntı icin tahlil gerekiyo canm cigerlerinzde problem olabilir bende de vardi cok fazla dahiliyeye gittim bişey cikmadi cok sukur ama gecmesse cildiyeye git dedi eger kizariklik yada kabarcik oluyorsa sikintiliymis o zaman direk cildiyeye git krem verip gecermis bide proteini yuksek seyler yeme yumurta kirmizi et ve mercimek corbasi bunlara bi sure ara ver umarim gecer.cok zor bi durum cunku.
Edaomereroglu Kzehra bu tahlili saglık ocagi da yapıor mu kan tahlilini ? Yoksa randevu beklemeden acil den mi giriş yapayım kadın doğuma??
Kzehra Yok canm beni kadin dogumcum dahiliyeye git dedi orda ki de dedigim gibi sikayetin varsa cildiyeye git dedi benim gerek kalmadi cok sukur ama dahiliye biliyo asil sikintiyi
FatmaayabatmazGkta 1 litre suya 1 çay bardağı sirke koy canım bir şişeye onunla bol bol yıka vc ye girip çıktıkça yıka sonra kurula kuru kalsın