Mermaid-AA _ipekkkkk bende 28 haftalığım göğsümün altı boş göbek aşağıda ve minik. Merak ediyorum yukarı çıkmayacak mı?🤷🏻♀️
ozgekuzey _ipekkkkk Benimde 28haftada göbeğim hiç yok gibiydi,30hsftads belirgenlesti yine çok göbeğim yok ama büyüdü şuan 32haftaligin artık hareketler egilmeler zorlaştı
Sema2019 _ipekkkkk bende 29 haftaligim henüz hareketlerm kisitlanmadi çok şükür rahat yürüyorum felan ama bebisim çok hareketli degl sizde nasil bu arada erkek bebek bekliyorm cinsiyete gore hareketler degisiyor mu bilmiyorm
_ipekkkkk Mermaid-AA Aynen öyle bende merak ediyorum bakalım 🥴😊 30.32den sonra diyor kimi çıkıyor diye 🤷♀️
Tazeanne0134 _ipekkkkk ama çok güzel duygular tadını çıkar zaman çabuk geçiyor o son zamanlara gelince ne demek istediğimi daha iyi anlarsın 🥰 sağlıkla gelsin minik kuş
_ipekkkkk Buketylz944 48 ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum doktorum gayet iyi kilon dedi ama şeker çıktı 🥴😞 diyet yapıyorum
_ipekkkkk Tazeanne0134 Evet çok güzel onu hissetmek kipirdamaynca Endişelenmek sakin şuanlık bakalım uslu daha 😊 Amin amin İnşaÂllah cümlemizin canım 🤲🌸 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin İnşaÂllah 🤲
_ipekkkkk Tazeanne0134 40 hafta olarak hesaplarsak 5 Şubat Ocak sonuda olabilir canı nezaman gelmek isterse artık 🤲😊 sağlıkla gelsin de inşaâllah 🤲 Sizin kaç haftalık?🌸
_ipekkkkk Sema2019 Bende erkek bebek bekliyorum hareketler aman aman sert değil çok hareketli değil gün içinde belli bir bölümü az az hareket ediyor dönüyor öyle sık sık değil yani 🤷♀️
Semanurozgan Sema2019 28+6 haftalığim bende bu hafta benim bebegimde hareketsiz gibi doktora gittim birşey demedi anlamadım sebebini bende kız bebek bekliyorum
Sema2019 _ipekkkkk aynne yha 😒normalde bizmle ayni haftalarda olanlar bizi gece uykumuzdan uyandiriyor diyorlar ama bizmki gün içinde sayılı hareket ediyir 🙄😒
Mervenin_Mucizesi _ipekkkkk ben 32den sonra dedim ki benim önceki göbek sandığım değilmiş gerçekten 😀 Bi anda çıkıyor şok oluyorsun
_ipekkkkk Mervenin_Mucizesi Yaaaa ayy çok heyecanlı 😊 üste çıkınca tuhaf oluyor sanırım biraz hafif bazen göbek deliği üstüne çıkıyorsa irkiliyorum 😊🤣