Bsrbsrrr Kızlar 8 haftalık hamileyim mide bulantısı için doktor ilaç verdi iyi gelmişti ancak sürekli bir iştahsızlık hiç bir şey yememe isteği ve enerjisizlik var🥺 ben ne zaman normale döncem ya istediğim gibi yemek yemek istiyorum 🥺 enerjik mutlu olmak istiyorum
Leylayz Bsrbsrrr canım ben de öyleydim 3. Ayım bittikten sonra çok şükür birden kesildi bulantılarım halsizliğim
Asyaveannesi36 Bsrbsrrr canım o bünye meselesi benim hiç bulantım olmadı ama son 3.trimesterde oldu 31 haftalığım bu Arada
Elanurgvn61 Bsrbsrrr Canim kişiden kişiye değişiyor sanırım bende 1 hafta sonra tam 4 aylık olucam ama hala devam ediyor mide bulantilarim doktorum ilaç vermedi bana iştahım da hiç yok yemek yiyemiyorum bakalım ne olucak zamanla geçer inşallah sağlıklı olsunlar da yeter🥰❤
Clmsnsr Canım o belli olmuyor bünyeye göre değişiuor kimisinin ilk 3 ay kimisinin de doğuma kadar sürüyor benim bulantılarım 9 ay sürdü doğuma giderken bile kusmuştum bulantılarım hiç geçmedi inşallah seninki en kısa sürede geçer
Bsrbsrrr Bu dönemi geçirenler ne yedi acaba ben çorba içebiliyorum biraz, kuru ne varsa simit falan kraker öyle anca böyle hevesle iştahla bişeyler yemek istiyor canım
Gul-2407 Bende 10 haftalığım bulantı kusma beni mahvediyor iştahsızlık desen o da var enerjim yok ..gebelik hastalık gibi geçiyor resmen