Plesanta previa tanısı konulduğundan beri hep diken üstündeydim. Sürekli sıkı takiplerle bu haftaya kadar geldik. Dün gece uyurken birden uyandım burayı es geçip güzel doğum hikayeme gelmek istiyorum ☺️ Hemen doktorumla konuşup hastaneye geldik ve yatışım yapıldı nöbetçi doktor muayenemi yaptı hemşireyle birlikte odaya çıktık nst ye bağlandım sürekli doktorla iletişim halinde olduk. Sabah 9:40 gibi doktorum geldi ve birazdan seni alıyoruz dedi 🙈 ben bir heyecan. Saat 10:45 gibi aldılar beni heyecan ve panikten zangır zangır titriyorum ☺️ Anestezi doktoru çok güzel ilgilendi belden uyuşturma (epidural) için kambur şekilde oturmamı söyledi her işlemi adım adım anlattı. O iğnenin girişini Hiç ama hiç anlamıyorsunuz acımadı inanın. Sonra yatırdılar önümü kapattılar eşim yanıma geldi. Aradan 5 dk geçmedi doktorum hazır mısın hazır mısın geliyor dedi ve bir ağlama sesi. Saat 11:04 de dünyama geldi miniğim 🥰Gerçe ağlasam mı ağlamasam mı modundaydı 😁 doktor hemen gösterdi miniğimi ve çocuk doktoruna verdi onlarda güzelce muayene edip koynuma getirdiler. İşte o an o koku anlatamam size. Benim kokumu alan meleğim hemen sakinleşti 🥰 mükemmel bir duygu huzur mutluluk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve doğuma hazırlık yapan tüm annelere kolaylık versin. ☺️🥰