Kucukmucize Merhabalar güzel anneler.Kızım 2 gün sonra nasipse 2 ayı dolduracak uyku düzeni nasıl sağlamalıyım kaç saatte bi uyuması lazım
metehaninannesiii Kucukmucize her uykusu geldiğinde yatirin zaten uykusu geldiğini belli eder bebisler atiyorum yattiktan sonra 4 saat uyudu mesela daha uyanmadi ise uyandirma uyanana kadar uyusun
rgk Kucukmucize bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını edinin, çok güzel tavsiyeleri var. rutin oturtmak çok önemli istedği gibi uyusun uyansın olayı çok sağlıklı değil
Kucukmucize metehaninannesiii anladım canım acaba dedim 2 ayda başlanıyor mu uyku düzeni vs diye.4 saat ellemeden uyusun diyorsun ama beslenmesi için uzun süre degil mi bide altını vs almak için
metehaninannesiii Kucukmucize hic uzun degil canim kilosu iyisi tabi benim doktorum kilosu gayet iyi o yuzden uyursa 4 saatten fazla olursa kaldir demisti bana ben her emzirme sonrasi altini degistiriyorum ki rahat uyusun diye
Kucukmucize metehaninannesiii sorayım gidince doktora o zaman.Aynen bende her emzirme sonrası alıyorum da 4 saat olunca ondan teşekkür ederim