Asiye_89 Kizlar 32 haftaligim yarın aşı olcagm alman asisindan aslında korkuyorum eşim çok istiyor olmamı. Asi olan var mı her hangi bir yan etkisi oluyor mu acikcaci bebeğim için korkuyorm doktorum önerdi asi olmamı. Olanlar yazabilirmsnz🙁
Lavinyasnmz Asiye_89 32+4 haftalığım dün biontech 2. doz aşımı oldum. İlkinde de sadece kolum ağrımıştı o kadar başka herhangi bir yan etki yaşamadım.☺️
Asyaveannesi36 Asiye_89 ben oldum canım iki doz biontech şuan covidim olmasaydım yoğun bakımda yatıyordum herhalde sadece burnum tıkalı hafif atlatıyorum yani
219Eyll Asiye_89 36+3 haftalık hamileyim 2.doz biontech aşımı bugün oldum .çok hafif bir kol ağrım var ama eşim sağolsun şaka yapıyorum diye koluma vurdu ağrı ondan sonra başladı yoksa ağrı felan yoktu yani 😁ilk aşımdada sadece hafif kol ağrım olmuştu .
Asyaveannesi36 Asiye_89 ilk kez oldum ama birinden kaptığımı düşünmüyorum gece aşırı terledim üşenip üstümü değiştirmedim sabaha burnum tıkalı uyandım 🤦🏻♀️ Eşime dedim riske atmayalım test yaptıralım ben pozitif eşim negatif şuan normal grip bile olup gitsen çoğunlukla pozitif çıkıyormuş
Asyaveannesi36 Asiye_89 Allah razı olsun doktorunla görüş ihmal etme grip de delta varyantı da inanılmaz çoğalmış durumda