Rina Merhaba ovülasyon testinde kaset tipinde bugün yumurtlama var gibiyken strip olanda değil gibi geldi. Sizce bugünü yumurtlama kabul edeyim mi? Hafta içi kontrolümde doktor dün için yumurtlama olur demişti. [https://imgyukle.com/i/kBLfrU]
Deletedmom4548454 Rina canım kaset teste göre yumurtlama ama diğeri degil farklı zamanlarda mı yaptn? Ama cok yakın yumurtlaman degerlendir bence zaten yumurtlama gününü bekleme öncesinde de ilişki olsun
denizmanzarasi Rina canım 2.testi yaptığın zaman idrardaki lh seyrelmiş olabilir o yüzden strip teste öyle çıkmıştır sen bugünü yumurtlama olarak say 🥰
Rina Deletedmom4548454 @denizmanzarasi Cevaplar için teşekkür ederim🙏🏻 İkisini aynı anda yaptım. Testleri aldığım bir gebenin günlüğüne instagramdan sormuştum dönüş yapmış. Kaset test yumurta 18 mm iken gösteriyormuş, strip ise 19-20 mm iken. Onda da 1-2 güne net yumurtlama görülürmüş. Bugünü yumurtlama kabul edip pazar-pazartesi-salıyı değerlendir demiş.
funnymummy Rina evet canım yumurtlama burda okuduğum kadarıyla sanırım çatlama için de havuç felan yeniyırdu ben öyle yaptım bilgin olsun seninde
Rina funnymummy Teşekkür ederim. Olası gebelikte tutunma için avokado yiyorum ama havuç da yiyeyim bu aralar☺️