BusraTass Kızlar bu sancı oda dediğiniz odalarda doğum mu yapılıyor ? Bu odalara eşler de girebiliyor mu? Ankara şehir hastanesinde doğum yapanlar varsa tecrübelerinizi yazarmısınızzz😊😊
Zehra9616 BusraTass sanci odasi farkli bisi mesela zubeyde hanimda dogumhanenin yaninandaki odalarda yatiyosun bebis geliyosa hemen catal olan odalar var oraya aliniyosun sehir hastahanesi daha modern sanirim😊😊
tugbadugan0000 BusraTass sancı odası değil o normal oda hem yatiyosun hem sancini o odada çekiyosun hemde dogum o odada gercekleşiyor (normal dogum) yani. Benim hep eşim yanımdaydı dogum yapacagim zaman dışarı çıkardılar. Dogum yaptiktan sonrada annem kaldı yanımda
tugbadugan0000 BusraTass doguma kadar eşin kalabiliyor ama dogum yaptiktan sonra bayan istiyolar annen felan
6263826 Ben orada doğum yaptım. Sancı odası diye birşey yok. Bi oda var orada hem sancını çekiyorsun hem doğumunu yapıyorsun. Doğum için farklı bir yere gitmiyorsun yani
6263826 Eşler giremiyor. Refakatçınız oluyor oda doğum esnasında çıkıyor odadan. Doğumdan sonra eş geliyor
BusraTass 6263826 peki siz Refakatçı olarak başkasını mı istediniz? Çünkü bazısı refakatçı olarak eşini seçiyor, eşim yanımdaydı diyorlar
Mom54544 BusraTass evet canım sancı odasında oluyo normal doğum eşler de de almiyolardir çünkü eşim girememisti annem gelmişti sancı odasına bayan varsa gelebilir demişlerdi refakatci kartı çıkarıp hemen gelmişti yanıma