Cemre15 Kızlar başlıkta dediğim gibi çevrem yok yeme birşey olur tarzı konuşuyor doktarada her gittiğimde unutuyorum sormayı sizce dedikleri doğru mu
FusunF Cemre15 ben hep yedim eşim et yemeklerine koyar ilk defa duydum ama fazla yemiyoruz sonucta birşey olacağını düşünmüyorum
Elif9068 Cemre15 yani duymadım maydonozu duydum ama haşlanmış yumurta kokuyor diye kekik nane kurusu atıyorum öyle yiyorum 31 haftam bitecek
Ozlemflz Cemre15 hamileyken önerilmiyor evet ama abartıp bolca yemediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Ben genelde et yemeğinde sevdiğim için az miktarda kullanıyorum sorun yasamadık 🤷🏻♀️
Cemre15 FusunF bende öyle düşünüyorum bugün canım köfte istedi kasap uzak olduğu icin bimdem kasap köfte aldı baharat sadece yazıyordu arkasında bende 4 5 tane yedim tabi bunu duyan aile baya laf saydı ya kekik varsa niye yiyiyorsun tarzı baya laf ettiler
Zehra9616 Cemre15 ben simdi kekikli bol baharatli firinda karnabahar ve elma dilim patates yapiyorum sureklide yerim sknti olmadi yani
AdenEva Cemre15 kekiği avuç avuç yemediğiniz demleyip 2-3 bardak çayını içmediğiniz sürece ne zararı olacak yiyin tabi ki
SeyranKor Cemre15 doğuluyum bizde et yemeklerin %99 da kekik var. 38. Haftaya gidiyorum şükür bir problem olmadı ilk defa duydum. Korkmayın 💃🏻
Loveis16 Cemre15 ben çoğu yemeğime katmayı severim. Haşlanmış yumurtayı sade yerken çok zorlanıyorum hep üzerine kekik ve pul biber atarım. Ne gibi sorun olabilir ki ben canımın istediği her şeyi yiyorum içiyorum hasta değilim sonuçta hamileyim 😅
Deletedmom_33 Cemre15 Et, sosis, tavuk, çorba vs koyuyorum ben henüz bir zararını görmedim. Bence zaten az yedikten sonra çok sorun olacağını sanmıyorum oturup tüm gün sade kekik yenilmiyor sonuçta 😬
Dilekcnkn Cemre15 Valla sorma bence dalga geçebilirde 3. Doğumum oldu hayatımda burada gördüğüm kadar saçma şeyler görmedik size söylemiyorum yanlış anlamayın insanların düşünceleri çok garip ben bir kere buraya uydum hurmayı sordum doktora eşim bile dalga geçti ne alaka diye eskiden kadınlar böyle şeyleri mi bilirdi ona rağmen bütün insanlar sağlıklı böyle şeyler düşünme sen hasta değil hamilesin unutma😊
Kubra2401 Cemre15 canım ben yedim kekikli yemekler. Hatta yaptığım yemeklere bizzat kendim koydum. Çok şükür bişey olmadı ve aynı zamanda ilk defa duyuyorum yersek ne olur ki
DemetF Cemre15 yedim kekiksiz neredeyse bisey yemem yumurtama da koyarim zeytinyagimada 34 haftaligim suan
Mervikooo Cemre15 21. Haftadayim hemen hemen her yemege kekik koyarim ve Cok sukur bi problem yasamadim. Birazcik kocakari lafi gibi geldi bana bu. Yalniz herseyin fazlasinin da zarar oldugunu unutmayalim yine de..