Nurss34 Neler yaptınız kızlar . Bi de her ay yumurtlama oldu diye bebek tutmak zorunda değil di mi ? Ben öyle bir beklenti içerisine kendimi sokuyroum hep
portakalcicegii Nurss34 sen kaç aydır korunmuyorsun canım? Herhangi bir kimyasal yada düşük durumu oldu mu ?
portakalcicegii Nurss34 anladım canım uzun bir süre korunduysanız rahim alışıyor falan diyorlar ama bekleyelim. Benim bildiğim avakado, kabak çekirdeği tutunmayı kolaylastırıyor
portakalcicegii Nurss34 ben limon, karabiber bademde karışıma sarımsak ekleyip püre haline eğitirim yiyorum. Olgunlaşmış almanız lazım sertler acı oluyor
Deletedmom_29 Nurss34 Heyecan ne kelime yaa az kalır valla ben ilk korunmasız ilişkiden sonra o kadar çok test yaptım ki malesef negatif çıktı tamamen psikolojim bozulmuştu , artık o kadar takmıyorum kafama akışına bıraktım 🤲
Nurss34 portakalcicegii evet ya sertti hiç ezilmedi bir de ilk denemem olunca ben de tadı böyle diye düşündüm
nevarneyokk Nurss34 Üreme sağlığı için evvela sigara içilmemeli . Sonrasında düzenli bir beslenme ( yani bakıldığında kan değerleriniz güzel olsun ) yeterli gelmiyorsa b12 , demir vs kullanılabilir. Son olarakta spor spor spor ideal kilo 👌🏻
Nurss34 nevarneyokk ideal kilom ve kan değerlerim güzel folik asitte kullanıyorum 2 aydırda korunmuyorum ama heyecan yaptım
nevarneyokk Nurss34 En önemli şeyi unutmuşsun … Kafa rahatlığı 😅 Öyle hemen olmaz ki bebek herkesin bekle bakalım daha iki ay olmuş …
Nurss34 nevarneyokk kendime diyorum keşke 1 sene beklemeseydim acaba benim de bebeğim olur mu falan filan o kadar stres yaptım ki gereksiz bence de ama o duyguyu çok istiyorum artık 😀
nevarneyokk Nurss34 Hamile kalmadan önce üç çocuk istiyordum. 8. Aydan bildiriyorum: bir tane kâfii 😂