kahvebadem Mervesefa25 ikisinide yasaklamıştı dr bana 😅 bitki çayları çoğu yasak maydanozda yiyebilirsin abartmamak şartıyla ama suyu yasak
Nil1308 Mervesefa25 asla ıcılmez neden içmek istiyorsunuz bılmem ama adacayı ıcilmemesi gereken bitki çayları ıcınde maydonoz un kendısı zaten düşüğü tetikliyor. Ama adacayını bogaz akıntısı ıcin dusunuosanız gargara falan yapabılırsınız
MerveeD Mervesefa25 maydanoz suyu kesinlikle içilmez ada cayınıda doktorum içmemem gerektiğini söyledi
minikanne- adaçayı bilmiyorum ama maydanoz suyu içilmiyor çünkü adet söktürücü özelliği var kanama vs yapabilir
Mervesefa25 MerveeD Neden içmeyin dedi doktorunuz yani bebeğimi zararı oluyor yoksa düşük riskimi oluyor
Cansudkmts İkiside içilmiyor canım hamilelikte düşük yapıyor zaten bitki çayları yasak tek nane limon ve ıhlamır onlarda çok degil.
34Kubra Mervesefa25 erken doğumu tetikliyor. 36.haftanın sonunda ben adaçayı içmeye başladım doktora söyledim. Doktor onun için erken ilerki haftalarda içebilirsin dedi.
blueberyy00 Mervesefa25 icilmiyor sadece ıhlamur içilebilirmis günde bir fincan kadar gebelikte oda kendi doktoruna sorarark yine başka hiçbir bitki çayı içilmez
Baldandamla Mervesefa25 Adaçayı kekik çayı maydanoz suyu vs gibi bitki çayları adet söktürücü özelliği olduğu için düşük tehlikesi var içmeyin yani
Eslemmiraaa Mervesefa25 ödem söktürücü olduğu için ilk 3 ay düşüge sebebiyet veriyor canım maydonoz vs de öyle yeşil çay rezene bunları tüketmiyoruz
My1610 Mervesefa25 hayir kesinlikle icme hem açılma yapiyor hem dusuge neden olabilir benim doktorum hurma ve adacayi ni 37nci haftaya kadar yasaklamisti 37 den sonra acilma yapsin diye günde 10 hurma ve bir fincan adacayi iceceksin dedi
Tazee-annee Mervesefa25 adaçayı adet söktürücü olarak kullanıyordum ben hamile kalmadan önce cok kuvvetli bi söktürücü gece yatarken içiyodum sabah adet olmus olarak kalkıyodum o yüzden gebelikte kesinlikle içilmemelii bence