KadersizMelek Eymen_Enis_Ser işte sen gel beni gör bi artık çok yoruldum başıma ne gelecek bilmiyorum 😥
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek Rabbim yar ve yardımcımız olsun İnşAllah canım sağ salim kazasız belasız kucaklarımıza almak nasip etsin İnşAllah 🥰🤲
KadersizMelek Eymen_Enis_Ser sağol kuzum amin inşallah buraya tekrar yazıp herşey yolunda gitti doğum yaptık sağlıklıyız yazabiliriz🤲🏻
Kmlltfy50 KadersizMelek korkma doktoruna guven Allahin izniyle birseycik olmaz bende korkuyordum doktoruma guvendim hep okudum okudum Allahimda yardim etti güçlü durman gerekiyo
KadersizMelek Kmlltfy50 haklısın canım bende elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum duamı ediyorum ama işte yine de bir panik bir endişe hep var. Gerçekten işimiz Rabbime kaldı.
Kmlltfy50 Eymen_Enis_Ser haklisiniz ama yapacak tek sey guclu durmak korku korkuyu getirir bi sekilde bu dogum olucak ben iki saat resmen ecel teri doktum ama Allah yardim etti bi taraftanda bana birsey olmaz diyerek kendi kendimi teselli ettim kendi kendinizi motive edin Allahin izniyle persembe 3. Sezeryanimi olucam
Kmlltfy50 KadersizMelek ben ankarada yaptim canim dogumumu ozel eryaman hastanesinde levent sevinc doktorumdu plesantam ilk sezwryan dikisime yapisikti ve asagidaydi cikmadi yukari
Anne8484 KadersizMelek Teşekkür ederim canım stresini anlayabiliyorum ama Rabbimin gücü herseye yeter ,guzel haberini alacağız inşallah.. Sen doğum yaptıktan 15 gün sonra falan da benim doğumum olacak,yavrularımız çok güçlü biz de sakin kalıp kavuşacağız!❤
KadersizMelek Anne8484 inşallah canım ne güzel pozitif düşünüyorsun, Rabbim yardımcımız olsun🤲🏻 Hayırlıca kurtulalım hemen yazacağım Allahın izniyle ❤️ Zorumuzu kolay etsin Rabbim 🤲🏻
Eymen_Enis_Ser KadersizMelek Amin İnşAllah İnşAllah canım benim İnşAllah 🤲🥰son 2 hafta kaldı ama bana sormalı korkuyorum 🤦♀️
KadersizMelek Kmlltfy50 bende şimdi Ankara’da gazi üniversitesi tıp fakültesinde prof deniz hocaya gidiyorum o yapacak ameliyatımı canım