Gulserenn21 Kizlar doğuma 23 günüm kaldı ve doğumu nasıl kolaylaştırırım Yürüyüş yapıyorum merdiven inip cikiyorum suguat yapıyorum bunun haricinde ne yapabilirim başka hm bide hurma ve ada çayı kulaniyorum 37 haftalık şuan…
ipekveannesi Gulserenn21 pozitif düşünce 😊 bence ne yaparsanız yapın tamamıyla kafada bitiyor iş inanın 9 ay yan gelip yattım hiçbir şey yapmadım hep pozitif oldum Hastaneye girişim ve kızımı kucağıma almam arasında tam 1 saat var
guzel_anne1 Kesinlikle Hurma ye. Bol bol su iç klozet yerine normal tuvalet kullanmaya çalış ve şık şık eşinizle ilişkiye girin kuzum. Benim doktor bunları söyledi
Gulserenn21 guzel_anne1 Ben ilkinde sezeryan oldum sancım olmadığı için ve açilmam olmadığı için beni sezeryan aldılar 3 yıl arayla tekrar hamile kaldım ve normal doğum yapmak istiyorum özel bir hastanede sezeryan sonrası normal doğumu onalyalayan bir bir doktorun yanına gittim normal olabilir dedi ama senin kendi sancilarinin başlaması lazım dedi
guzel_anne1 Gulserenn21 Doğrudur canım benim kuzenimde senin gibi kendi sancısının gelmesini beklemesini söylemişti doktor normal doğum için o bol su içip sık sık normal tuvalete gidiyordu klozet kullanmıyordu. Açılması çok çabuk oldu ve sonra da sancısı başlamıştı. İnşallah seninde hemen kolay olur
Gulserenn21 guzel_anne1 Senin kuzenimde sezeryan sonrası normal doğumu yaptı kaç yıl arayla oldu bana detaylı anlatır mısın cnm gerçekten bu bilgilere çok ihtiyacım var banada moral oluyor