Dilarass Kızlar suyum geldi 39+2, sancılarım yok hastaneye gidicez birazdan dualarınızı bekliyorum cok korkuyorum nedense hep bu anı beklemiştim ama 🥺💞
Kdrrelk Dilarass e hadi gözün aydın dün Bi post ta konuşmuştuk spor iyi geldi sanırım hadi Allah bir avazda kurtarsın inşallah ☺️🤱 ben o kadar iş yaptım dün sanki o işi Bn degilde başkası yapmış 😂😂🤭😂😂 bakalım inşallah sıra bize gelir
Dilarass Kdrrelk hahah aynen valla sancı gelmedi o ayrı tabi suni yiyoruz😂 darısı başına temizlik işe yarar inşallah 😂
Kdrrelk Dilarass kız seni bekliyorum bende merak ettim dogurdun mu diye de yazmışın burda sezeryana alıncam diye hadi saglıkla al kucagına inşallah dualarımız seninle 💖💖💞☺️
Kerem_mom Hiç korkma canım illa ki olacak birşey sonuçta , inşallah kolayca rahat bi şekilde bebişine kavuşursun 🤍🤍🤍
Mk34 Hayırlısı ve kolayı nasılsa öyle olsun inşallah.Bende 39+1 im.Suyum gelsin diye dört gözle bekliyorum ama ıslaklık hissedincede korkuyorum değişik bi duygu değişimi
Dilarass Kızlar allah razı olsun hepinizden bebegimi kucağıma aldım şükür emzirdim uyuyor şimdi iyiyiz rabbim herkese sağlıklı hayırlı güzel doğumlar nasip etsin 💞🌸
Merveonay Dilarass ayy güzel haber en sevdiğimmmm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım sağlıkla huzurla inşallah iyilik güzellik hep minnoşla olsun bahtı açık olsun 😍