blueberyy00 Boncugummmm biz 19 haftaligiz çok şükur ediyor geceleri daha az haraket ediyor ama günduz kıpır kıpır miniğim
Fnen Boncugummmm bende çok değil ama bazen hissediyorum, Ben covidken hissetmiyordum hareketlini hastalığı geçirdim sonra hissetmeye başladım, sanırım biz hasta olunca öksürünce falan yoruluyorlar
mor_menekse1 Boncugummmm aynı haftadayız canım bnde iki gündür hissetmiyorum boyle ara ara çok nadir hem 28 de net hergun hisedilirmiş inşAllah korkulacak birsy yoktr
miranbeyinmothersi O haftada hiç hissetmemiştim ilk gebeliğim. 21 başında hissettim iki gündür gribim bebek hareketlerini az hissediyorum normal bunlar . Bir bebek 24 saatin 18-20 saatinş uyurmuş zaten korkma
blueberyy00 Boncugummmm evet ama stres yaptığımda üzüldüğümde kasılıyor toplanıyor bir tarafa ve haraket etmiyor saatlerce geçen gün kötü bı olay olmuştu korkuttu miniğim beni sizde hasta vs iseniz belki oda ondan durgunlasmistir
Boncugummmm blueberyy00 etkilemez mi😪grip olmadan once oyle guzel hissetmiştim ki hep oyle olcak sanıyordum. Allaha emanetler 🤲miniklerimiz ewt canm 2 gündr girip war hiç aklma gelmiyor bundan dolayı olablr belki
Boncugummmm blueberyy00 saolsn canım edyordum da bıan eşimden gecti çok halsiz falnda deılm aslnda oda etkıledi sanırım
blueberyy00 Boncugummmm Olabilir bol bol uzan karnın tok olup tatlı bisyler yiyince haraketlenir muahkakk birde ufak ufak da olsa ediyordur illaki de biz her haraketini hissedemiyoruz
Boncugummmm mor_menekse1 inşllah canım 🌺rabbim korusun ne yaptıysam durgun halde soluma yatyorum fln ama yok
Boncugummmm blueberyy00 blueberyy00 çikolta fln bgun 2 tne yedim ama uzannca fln hisserdim canm normalde inşllh
Adile20 Biz 20+5 her gun hareket etmiyor 2 3 gunde bir hareket ediyor bazi 1 gun gecip ikinci gun hareket ediyor normall diyolar 😊