gulsennnsvnc Merhabalar doktorum Sanem Alkan Akalın medicana hastanesiyle anlaştık,doğum için neler veriyor hastane nelere ihtiyaç var doğum yapan ya da yapıcak olan bilgi verebilir mi ?? 🙏🏻
tomrisveannesi gulsennnsvnc ücreti ne kadar acaba doğumun o hastanede? Ben esentepe de doktora gidiyorum da sormak istedim
Kubrakles gulsennnsvnc bende sanem hanıma gidiyorum medicanada yapıcam aallah nasip ederse hastaneyi aradım geçen gün doğum için neler gerekli diye standart şeyleri söylediler standart oda veriyoruz dediler banyosu tuvaleti var diye bilgilendirdiler bakalım sizin doğum ne zaman benim 27ocak kim önce yaparsa yazar buraya 😌☺️
Kubrakles tomrisveannesi normal 5200 sezeryan 5500 kasımdan sonraki fiyatlar için geçerli 2022 fiyatları
Pnrkrb Dilaraksknclk bir tek serbet verdiler tabakta derken? Ben erken dogum riski sebebiyle 1 gun yatisim yapildi hemsireler ilgili guler yuzlu yemekleri porselen tabaklarda sicak ve gayet guzeldi odalari ise tertemizdi. Yorumunuz sasirtti dogum sonrasi emzirme destegi vs nasildi ki?
Seelin Ben de Ahmet Yılmaz’a giriyorum Bursa da Medicana ile anlaşmalı doğum 6000 dedi bize Aslında Medicana daha pahalı diye biliyorum arkadaşlarım 8-9 bin civarında yaptı
Ecehn Seelin ben de Ahmet Bey e gidiyorum inşallah şubatta doğum yapacağım biz de 6000 diye konuşmuştuk fakat geçen gün zam geldi mi diye sordum 2022 de doğum yapacağım için 7000-7500 civarı olacak dedi bana. Bu sene değilse doğumunuz siz de fiyatı bi daha görüşün isterseniz
Denzk Ben sigorta yaptırdım herşey dahil 9000 muayeneler doğum doğum öncesi sonrası işlemler odada kalma epidural. Ama oda nasıl bilemiyorum bekleme salonunda reklamlar vardı oda süsleme ve fotoğraf çekimi için anlaşmalı firmanın
Pnrkrb Dilaraksknclk cok gecmis olsun. Peki hastane her dogum oncesi covid testi istiyor mu biliyor musunuz?