eliftombas Doğuma 8 haftamız kaldı sizce bebeğimin kıyafetlerni ne zman yıkamalıyım 😍 Hastane çantanızı ne zman hazırladınız❤️
Kafamanya eliftombas hazırla canım ben 34 te yaptım asırı yorgunluk verdi bi an önce yap işlerini agırlık artmadan
Kbra240 eliftombas 33 + 4 hersey hazir yıkandı hastane çantam da hazır Bi tek terlik alıp koymak kaldı sende bence hazırla artık ne zaman gelecekleri belli olmuyor 🤷♀️
Mom3834 eliftombas bu hafta halledin ben öyle yaptım iyi ki yapmışım 33 itibari ile inanılmaz bir ağırlık uyku ve halsizlik geldi. Şuan uğraşamazmışım iyi ki haftalar yapmışım..
Mina69 eliftombas keyifli ama bi o kadarda yorucu ileri haftalara bırakmayın 🙂 şuan 34+4 oldum canım hiç bişey yapmak istemiyo 😃
eliftombas Kafamanya aynen şuan bile zor kaldırıyorum kendimi dolabını sipariş ettik haftaya gelicek gelir gelmez başlıcam inşallah🥰
pinartonguc Ben 32 33 haftalik yikadim utuledim yerlerine yerlestirdim 36 haftalikken cantami hazirladim. suan 37ci haftadayim hersey hazir. Yarinda besigimiz gelecek.