Cagla44 ilk eşime söyledim.Arkadasimla alışverişe gitmiştik bebek mağazası gördüm tabi ortada daha hiç bişey yok bebek mağazasına girdik ayakkabı ve emzik gördüm dedim ben bunları alıyorum aldım çıktık o gün akşam diğer arkadaşlarla görüştük bebek konusu acildi daha bebis yok mu dediler yok dedim zaten günüme de daha var arkadaşlar tutturdu hadi bi test yap belli olmaz bizde erken öğrenmiştik dediler arkadaş elime gebelik testini tutuşturdu tamam dedim eve geçeyim yaparım eve geçtim misafirlerimiz geldi o arada yaptım bıraktım ama hiç beklemiyorum kesin yoktur diye aradan saatler geçti test aklıma geldi bi bakıyım dedim baktım ki ne göreyim çift çizgi elim ayağıma dolandı misafirlerin gitmesini zor bekledim gittiler hemen kutunun içine aldıklarımı ve testi koydum eşimi yanıma çağırdım telefonu ayarladım videoya aldım o anı dedim sana bi hediye aldım açtı kutuyu anlamadı başta testi gösterdim adam inanamıyor sevinçten yerinde duramadı hemen acile gittik kan testi yaptırdık ve doğru çıktı o gün sabaha kadar ağladı çok güzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin 😊