SayeMom Merhabalar, bebiş kıyafetlerini hangi programda kaç devirde yıkadınız? Renkli beyaz gibi ayırdınız değil mi? Birde benim makinem arçelik ama bebek programı yok hassas diye var ona mı atmam gerekli? Hadi bilgi alışverişi yapalım🧸
metehaninannesiii SayeMom 40 derece sıkma 600 yaptim kisa programda yikadim hepsini bir yikadim suan da hepsini bir yikiyorum bi sorun olusmadi cok sukur
Hilal-95 SayeMom ben renklerine göre ayırdıl sentetik 40 yıkadım her yıkadığımın içine ıslak mendil attım renkleri bulasır felan diye ayırsamda snra nemlı halde ütüledim astım 🤣
Civcivinannesiii SayeMom 30 drecede yikayin zaten kirli degil bi kokusu tozu gitsin yeter Benimde makinam arcelik hızli gunluk diye program var hassas olanlari ona atarim genelde bebisinkinide onda yikarim 🥰30 derece isisı
2melekannesi_ SayeMom benim de arçelik ben 30 derecede 800 sıkmada yıkadım kısa programda 28 dk olan. Deterjan olarak dalan granül kullandım. Renkli beyaz diye ayırdım bir de ilk olduğu için ne olur ne olmaz renkleri akarsa diye renk ayırıcı mendil attım yıkarken ☺️
pinartonguc Renkli beyaz karisık yikadim. duru granulle yikadim. 28 dakka 30 derece 600 devirde yikadim. kuruttum utuledim astim.
annembabam 30 dk 600 devir fazlasıyla kafi. Zira daha çok kez yıkanacağı icin şimdiden deformasyonu arttırmayalım . 🌼🙏🏻
Ozlem2904 SayeMom benim makinemde arcelik hassas programda yikadim. Yikama talimatlarina baktim ilk 30C yaziyodu hepsinde henuz bebegim dogmadi 30C de lekeler cikar m bilmiyorum. Birde hep benzer renkler aldim beyaz krem acik mavi agirlikli tonlar hep bir yikadim ben.
2melekannesi_ SayeMom evet rossmandan aldım markası domol açık mavi bir kutusu var üzerindeki yazılar türkçe değil ama görselden anlarsınız zaten :)
Hilal-95 guzel_anne1 hayır boyayı cekıyormuş valla bütün çamasırlarıma kullanmıyorum yalan yok ama yeni aldığım ürünlere koyuyorum genelde bebek içinde koydum int bak istersen canm