Pinpirikanne Ne durumdasnz kizlar belirtisi olan var mi ? Bn bu ay ilk defa klomen+catlatma iğnesi denedim sonucu merakla bekliyorum…😊💗🤲🏼
2609nrgl Pinpirikanne ayy hadi hayırlısı canim benimmm 🥰 benimde 5 gun var bu ay kan sulandiriciya baslsdik 4 kayiptan sonra eyluldede rahim filmi cekildim temiz bu ay gebelik olmazsa adet olunca klomene baslicaz bakalim
ikimelekannesii22 Pinpirikanne benimde 1 hafta kaldı. Aylardır istiyoruz olmuyor. Doktorunuz neye göre klomen veriyor acaba bana vermedi 9 aydır olmamasına ragmen
Pinpirikanne 2609nrgl inslalh ikimzde hayırlı haberler alirz cammm yaa bnmde 6-7 gun kaldi işte 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Pinpirikanne ikimelekannesii22 bnmde 9 aydır olmuyor cnim ayni bakti bana uzun süre dgm kntrl hapi kullndm diye tembellik olmuş dedi o yzuden klomen verdi sonrada catlatma iğnesi vuruldum canm sana ne dedi sorun olarak
ikimelekannesii22 Pinpirikanne çikolata kisti var bende bir kez hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum sonrasında hamile kalamadım doktor kist küçük gebeliğe engel olmaz dedi ama bilmiyorum neden olmuyor
Pinpirikanne ikimelekannesii22 ins bu ay hayırlı haberler alirz canım 🤲🏼🤲🏼 küçük kist adetle atiliyor diye blym